mimar_anne Defne-ece28 22 Ağustos sat şuan 5+0 hamileyim pazar günü 773 çıkmıştı değerim perşembe günü kese için gidicem inşallah ☺️
Sirine06 Defne-ece28 bebeğim ağustos 11 son adet tarihim 15 eylülde öğrendim beta 1602 çıktı 18 eylülde kesesini gördüm canım
kahve-cekirdegim Defne-ece28 5+4 görünüyor sat 18 Ağustos bir oğlum var 2 yaşında henüz gitmedim yarın gidicem inşallah kan da vermedim test yaptım sadece hayırlısı olsun inşallah merak ediyorum bende bakalım kalp atışı duyulur mu acaba 😊
Maysa41 Defne-ece28 en son olanı bugün bi oncekiyle 4 saat var sanki biraz az geldi acaba saat farkı yaparmı ondanmidir
Defne-ece28 Maysa41 hatta sana şöyle soylim 20 Eylül de 2 bin diyelim sonuca 24 de 4 olması 26 da 8 olması lazım en az bu tabi baya gecmis
Asiani Perşembe günü beta hcg 750 idi cuma günü doktora gidicem kese için 5 haftalık gözüküyor uygulama da
Defne-ece28 mimar_anne o çok şükür cnm ins sağlıkla ilerler ben diyorum bir grup oluşturalım burdan aynı haftalara denk geliyor doğum destek oluruz birbirimize her konuda
Maysa41 ulkukhrmn 1 gün var aramizda daha doktora gitmedm ben pazartesi gidicm cnn seni bebeği girmek için mi cagirdi
Pitircikkus ulkukhrmn vajınal mı karından mı göründü kese sızınle aynı gün son adet tarıhımız de bebeklerımız de bende ılk defa yarın gıdecegım ınsallah kalp atışını da duyabılırım ☺️
ulkukhrmn Salı günü kesesini gördük ama daha çok küçük haftaya gel dedi ben de biraz daha büyüsün diye cuma gününe randevu aldim bakalım ne olur😊