Minnakmmm123 Doğuma dâir hala bi belirti yok, akşamları özellikle toplanma çok oluyo ama hep yukarı doğru baskı var yani kaburgalarımı ağırtacak kadar,toplanmalar sık oluyosa doğum yakın derlerdi doğru mu bu ?
Matmazelbebi Minnakmmm123 Yürüyüş egzersiz squat falan yapıyor musun hurma, bitki çayı vs tüketiyor musun acaba son haftalarını nasıl geçiriyorsun 😍
Gulsen54 Minnakmmm123 Bende şuan 39+1 im suanlik ara ara adet ağrısı ve toplanma hissetsem de bariz bir belirti yok ilk kızım 39+3 te suni sancı ile doğmuştu bu perşembe kontrolüm var 39+3 oluyorum bakalım doktor doğuma almazsa gelmek istediği zamanı bekliyorum ilk kızımda çok acele etmiştim bunda doğsun diye ekstra birşey yapmıyorum ne çay ne hurma zaten sürekli hareket halinde olmak zorundayım kızımla ilgilendiğim için geldiği zaman sağlıklıca gelsin modundayim bu sefer biraz da iki çocukla zorlanmaktan korktuğum için sürecin hemen gerçekleşmesinden de korkuyor olabilirim 😅
Minnakmmm123 Matmazelbebi ya hani diyolar ya doğumdan önce bi enerji geliyo diye 😃 bende hiç öyle bi şey yok kendimi çok halsiz hissediyorum o yüzden egzersiz olarak sadece ev işi 😀
Minnakmmm123 Mine9166 doktorunuz ne diyo peki? Benim ki haftaya kadar olmazsa suniyle yatış veririz demişti devlet takipliyim bu arada
ByzzS Mine9166 girdiğim postlarda hep seni görüyorum aynı haftadayız bakalım hangimizinki önce gelcek 😅
Kubrademirli Mine9166 38+6yım bugün çatı muayenesi oldum normal doğuma uygun fakat bebek hala kasıkta kanala yerleşmemiş 40a kadar bekleyelim dedi doktor bu sürede hareket egzersiz yap dedi o kadar aktif olmama rağmen açılma henüz hiç yok bi hafta içinde gelmesi lazım yoksa suni verecek sanırım onu da ben istemiyorum zor oluyormuş 🥹
Matmazelbebi Minnakmmm123 Bende de aynı enerji falan yok sonradan gelir mi bilmem ama ben daha 36+3 🙈
Esmagrr Minnakmmm123 bana 41 e kadar bekleyelim dedi ya bide ikinci gebeliğim of ne diyorsunuz siz dedim benim gündüzlerim gecelerim harap oldu diyorum ne yemek ne su ne uyku
Esmagrr ByzzS benim sancım filan gelmiyor ne yaptıysam umutsuz olmadım ama neler neler denedim gece gündüz yürüdüm pilates topu hurma ananas evde temizlik ayaklarım şişene kadar yürüdüm spor yaptım yok bir gıdım ne sancı ne bir gıdım su geldi ilk gebeliğim de 9 ay 10 günü geçirdik
Mine9166 ByzzS :)) vakit geçmiyor bende hep forumdayim :) kullanıcı isimlerinede dikkat etmiyorum aynı kişilere tekrardan yazıyor olabilirim :)
--seda-- Bizde 40 hafta olduk ama sancı falan hiç bişey yok doktorumda 41e kadar gelmezse sezeryanla alalim diyor ama bilmiyorum nolacak hakkımızda hayırlısı olsun
Minnakmmm123 --seda-- suni sancıyı düşünmedi mi hiç yani? Bana da aynı dedi çünki 41 de suniyle yatış, sanırım siz özele gidiyosunuz ben devlet takipliyim
--seda-- Esmagrr yarın tekrar doktorun yanına gidecez artık ne derse ona göre hareket edecez ama sezeryana dönmesi bı tık modumu düşürmüyor değil bakalım herseyde vardır bir hayir
Haticee68 Kızlar bende 39+1 im akşamdan beri çok sancım vardı gece doktora gittim 3 4 santim açıklık var dediler ama suyum gelmedi şimdi de tekrar lavobaya girdim sümüksü yapı fazlalaşmış ve renkte koyu sarı açık kahve gibi ne yapmalıyım sizce bu durumu yaşayanlar varmı
Mine9166 ByzzS inşallah bebekler daha fazla bekletmezler bizi bende bebegin kakasını yapmasından korkuyorum yoksa ne zaman gelirse gelsin bide normal doğum istiyordum bebis en son 3800 du 4 kg geccek bu gidisle