Senayuzuntas Kızlar 40 haftalığım biraz kahve rengi kan kalmış cok azcık bir agrım var hemen gitsem mi hastaneye yoksa vaktim var mı hastene 45 dakika sürüyor ama bugün kardeşimin mevlidi var 4 gibi bitcek bekleyebilir miyim ki
Msl2023 Senayuzuntas bencede gidin doktora 37-5 deyim benim doktorum akıntı kanama ne olursa olsun hemen gel artık dedi mesela zamanı da gelmiş sizinkinin içiniz rahat etsin derim ben ordan geçersiniz mevlide sıkıntı olmazsa
Knergiz Senayuzuntas sabah nişanım geldi gecesinde doğurdum 😊 acele etmeyin kasılmalarınız takip edin sıklaşınca gidersiniz ha bide çıkın mevlide gidin 😁bol bol yemek yiyin akşam üzeri büyük ihtimal ağrılarınız artar yiyemezsiniz enerji alın 😊
Annemm1213 Senayuzuntas ebe değilim ama ağrını takip et kaç dakkada bir giriyor hastane uzaksa ve ağrı sık giriyorsa risk alma git derim
Zehross03 Senayuzuntas adet ağrısı gibi başlıyor zaten ama kandan sonra hemen olacak diye bişryde yok ağrını takip et artıyomu artarsa direk git
Senayuzuntas Msl2023 dün gitmiştim zaten hiç bir sorun yok dedi azcık pembe akımtım var dedim normal gelsin artık dedi
Sibel_72 O nişan bence mevlidi bitirin öyle gidin hem oyalanmış olursunuz hem zaman geçmiş olur hem bir bakmışsın açılman 5-7 çok iyi olmaz mı ;)
Xcbaby Senayuzuntas nisansa koyu kivamli birseydir normal akintiysa panik yapmaniz gerek yok su gelmeden de gitmeyin sancilariniz da 15 20 dk bir duzenli araliklar ile gelirse hastaneye gidin.
dilaraRecep Senayuzuntas ben olsam gitmem heralde hastane krtamında sancı çekmek çok zor oluyor çekebildim evde çekerdim orda napcaklar ki ya suni sancı fln nblm