Busraakkaya Bgusta biraz bişeyler ye 10 15 dakika sonra soluna sol kolun altta kalacak şekilde dizlerini hafif kendine çekerek uzan sağ elinide göbeğine koy 1 saatte 5 hareket ufak büyük fark etmez saymaya başla bide bukadar pimpirikli olma 😊 onunda uyumaya büyümeye ihtiyacı var
Bgusta Busraakkaya suan yaptığım sey bu tam olarak cikolata yedim yemek yedim ve soluma uzandim. Dua edin lutfen iyi olsunyavrum. Normalde cok hareketlydi su icsem canlanir basladi kiprasmaya korkum ondan 😣
Bskrt Buseayazerdgn neden bu kadar sert konuşuyorsunz ki? Sanki size mi dedi beni hastaneye götür diye 🙄 Bu haftalarda normal olup olmadığını öğrenmek için sormuş zaten Yoksa herkes çocğunun derdine düşer ve gerekeni yapmak ister
Bgusta Buseayazerdgn yani oyle bi demissin ki bu ne siddet sakin ol. Soruyorum bende napsam başına gelen var mi diye. zaten cahillikten ilk gebelik napmam gerektigini sordum dert ettim tabiki kendime tecrubem yok. Insan korkuyor. Esim calisiyor suan gidemedigim icin gidene kadar en azindan bir bilene danismak icin post aciyorum.
Efuli53 Bgusta için rahat etsin diye dediydim benmkide ıkı üç saattir oynamıyodu uyuyodu galıba az önce başladı. Uyudugu zaman ne yersen ye tınlamıyo
Necla06 Bskrt ibareleriniz genelleme ve kesinlik içerdiği için korkutma gibi olmuş dedim sonuçta hepimiz kendimizin başına geleni ya da yakınımızın başına geleni paylaşıyoruz ama postu açan kişi zaten korktuğu için iyice tedirgin olsun istemeyiz diye düşünüyorum ☺️
Esra7261 Bgusta mesele o değil. Mesele bebeğin hareketsiz olmasının araştırmanıza göre kötü bişey olduğunu söylemiş olmanıza rağmen doktora gitmeyişiniz. Bende devlete gittim alttan muayene istemediğimi söyledim ve sadece ultrason ile bakıldı. Bence gidip öğrenmeden ihtimaller üzerinden hareket etmeyin.
Bgusta Esra7261 ay yok gidilmesi gerek zaten gitmem demedim yanlis anlasildim sanirim devlete sozum de yok yorumunuz icin tesekkurler 🙏 gidene kadar buraya yazip danismak istedim sadece.
Tatlisanne Bgusta canım bende 27 haftaligim çok yorma kendini yordumu normal yat dinlen hissedersin korkma içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz tatlı biseyler ye uzan bakalım
Tatlisanne Bgusta soluna yat olmadı sırt üstü yat ama korkma rahat ol benimde böyle olmuştu bi gittim hastaneye nstye bağladılar birkaç hafta önce olmuştu bu dediğim baktım çocuk hareket etmeye başladı 😂 kafaya takınca öyle oluyor ama için rahat olsun diye hastaneye gidip kalp atışlarını dinleyebilirsin bugün sağlık ocağına gitseydin keske
Mrymkdr Bgusta alttan muayeneyi kabul etme sadece kalp atışı duyabilirsin oda ultrasondan bakar görür bebeği git mutlaka