Melike_4949 Hayrisko valla iyiydik bugüne kadar ama bugün açlıklarim yüksek çıktı baya insülinden önce açlık 120 150 tokluk 160 260 arasiydi
Guzelligim minik_kurabiyeee insaAllah doğumdan sonra tuketirsin 😊 yarın muayene var cati ve nts olur büyük ihtimal
minik_kurabiyeee Guzelligim aynen öyle sağlıkla al kucağına inşallah o zaman mevlüt yapmana gerek yok bizim burda hep akrabalar o yüzden topluca yapayım dedim ben
Guzelligim minik_kurabiyeee Amin canm insaAllah cümlemize nasip olur insaAllah sağlıkla hayırla kucağa almak
Babydurubaby Gulsahkizilkan tam 2 hafta oldu bugün günleri hiiiç anlamıyorum çok hızlı ve uykusuz geçiyor :)
Gulsahkizilkan Babydurubaby oyyy maşallaahh 🧿 Ahh uykusuzluukkk bitmiyor bitmiyooorr 😴😴 Minik kuşlara fedaa olsun uykularımızz ne yapalıımm 🙃🙃
Melike_4949 minik_kurabiyeee rüyamda bebeğimi gördüm ya boncuk gözlüydü çok tatlıydı çıldıricam 😅🤲 sabırsızlıkla bekliyorum inşallah acaba yüzü nasıl kime benziyor 🥲🥲
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım yeni doğmuş eve getirmişiz Göbek bağı düşmemiş daha böyle hemen doğrulmaya çalışıyor dönüyordu yatakta karnımdaki gibi hareketliydi 😅😅 kıyafetlerini değiştiriyordum ay çok tatlı ya bir an önce gelsinde sağlıkla inşallah totosunu yesin annesi 😍😍