minik_kurabiyeee Melike_4949 şuan da şey diyorum ikinci olursa bile bu kadar zor geçmesin yaa😂 bunda çok yoruldum yıprandım ya
Guzelligim minik_kurabiyeee vay MasaAllah canm bende hamur işi çok tuketirdim sebzeyle doymuyor ki insan çok tatlı yemiyorm hamilelikte sadece kek canım istiyo yarın yaparım şekersiz 🫣😬
Guzelligim minik_kurabiyeee aynen canm gelmezler büyük ihtimal öyle dusunuyrm annem gelemeyecegi için kaynanam gelecek insaAllah hayırlısıyla gelseydi mevlutu falan hiç düşünmedim zaten sülale başka şehir de gelmek isteyen gelir yapmam galiba
minik_kurabiyeee Guzelligim aynen öyle sağlıkla al kucağına inşallah o zaman mevlüt yapmana gerek yok bizim burda hep akrabalar o yüzden topluca yapayım dedim ben
Melike_4949 Hayrisko valla iyiydik bugüne kadar ama bugün açlıklarim yüksek çıktı baya insülinden önce açlık 120 150 tokluk 160 260 arasiydi
Guzelligim minik_kurabiyeee insaAllah doğumdan sonra tuketirsin 😊 yarın muayene var cati ve nts olur büyük ihtimal
Guzelligim minik_kurabiyeee Amin canm insaAllah cümlemize nasip olur insaAllah sağlıkla hayırla kucağa almak
Babydurubaby Gulsahkizilkan tam 2 hafta oldu bugün günleri hiiiç anlamıyorum çok hızlı ve uykusuz geçiyor :)
Gulsahkizilkan Babydurubaby oyyy maşallaahh 🧿 Ahh uykusuzluukkk bitmiyor bitmiyooorr 😴😴 Minik kuşlara fedaa olsun uykularımızz ne yapalıımm 🙃🙃
Melike_4949 minik_kurabiyeee rüyamda bebeğimi gördüm ya boncuk gözlüydü çok tatlıydı çıldıricam 😅🤲 sabırsızlıkla bekliyorum inşallah acaba yüzü nasıl kime benziyor 🥲🥲