minik_kurabiyeee 2lokummannesiii inşallah ya diyabetikler için tatlı tariflerine bakıyorum ama illa şeker yükseltecek bir şey koymuslar
Premsesko minik_kurabiyeee kahvaltı tabağı atmıştım ya az mantarla domates yedim ama sabahtan bu yana açtım.
minik_kurabiyeee Premsesko hmm anladım zaten yediklerin çok şekerini çıkaracak şeyler değildi birde tam doymadığın için öyle olmuş olabilir daha sonrasında yürüyüş falan yaptıysan evin içinde dolandiysan onunda etkisi olmuştur
Melike_4949 minik_kurabiyeee ne 😅 benimde öğlen açlığım 99 çıktı birde kısır yiyicem şimdi bakalım kaç cikicak
minik_kurabiyeee Melike_4949 tavuk şiş dünkü corbadan var esimede az bir şey salçalı bulgur pilavı yaparım 😂 bende azıcık alırım tabi 😂😂 düşük çıkar inşallah
Premsesko Melike_4949 Yarın eşimle yavaş yavaş deneyeceğiz bakalım neler yükseltiyor. Galiba diyetle iyi gidecek ama düşük olması da bir sorun yaratır mu
2lokummannesiii minik_kurabiyeee canım ben şimdi tam buğday makarna yapacağım aöğlen için yanına da yoğurt😂sen ne yedin
Melike_4949 Premsesko düşük olunca da hipoglisemi oluyor o zaman da çok aç kalmaman gerekiyor sen bir deneme yanılma yöntemi yap herşeyden az az dene ne yükseltir anlarsın cihazda doğru ölçüyormuş zaten