minik_kurabiyeee Kızlar sabah açlığım 92 geldi şimdi toklugumda 92 geldi kahvaltıda peynir biber közlemesi ve yumurta yedim ama gözlerime çok ağırlık çöktü boynum ağrıyor birde düşük olduğu için mi acaba
2lokummannesiii minik_kurabiyeee şekerden değildir canım o. Ben uykusuzum diye gözlerim kapanıyor ama senin şekerden değildir yani.
Melike_4949 minik_kurabiyeee ya onu söyleyecektim sana bir gün önce akşam yediklerim sabah şekerini etkiliyor benim ne garip 😕😕
Melike_4949 minik_kurabiyeee benimde öyle canım en fazla 105 e düşüyor onun altına düşmedi hiç affff sağlıkla doğurmak istiyorum inşallah bir an önce
minik_kurabiyeee Melike_4949 yani bi gün öncesinde ne yediysem o aşırı etkiliyor çok saçma ya bu şeker 🤦🏻♀️ sabah tokluğum 95 üstü çıkmıyor ama gün boyu bir gün önce yediğim baya yansıyor
Premsesko Melike_4949 Çok teşekkür ederim bebeğime birsey olur diye korkuyorum inanın yoksa 3 ay aç kalsam dayanırım 😢
2lokummannesiii minik_kurabiyeee vitamin belki enerji verir ya ne bileyim gerçi oğluşum akşam uyutmadı odasından bağırdı durdu yanıma gel annem diye bana ancak tatlı enerji verir😂nerde yaşıyorsun bixim burda da soğudu da dışarı çıkmasam da evde yürüyorum 20 dk.
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii yaa vitaminler çok işe yaramıyor benimde enerji almam için tatlı yemem lazım ama şeker belası 😂🤦🏻♀️ayy senin bir çocuk daha vardı demii o kaç yaşında ay ben sivasta yaşıyorum aşırı soğuk yani bende evde yürümeye çalışıyorum ama dışarıdaki gibi olmuyor ya açık havada yürüdüğümde çok daha düşüyordu evde yürüdüğümde öyle düşmüyor
2lokummannesiii minik_kurabiyeee evet ayvayı da elmayı da yarım yicem artık. Ayva zaten şekerli değil ve tok tutuyor diye yiyorum ama yanına yoğurt koydum bir kase tarçın atayım diyorum biraz.
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii genelde bende şekerim ya düştüğünde ya da yükseldiğinde direk gözlerim ağrıyor niye öyle oluyor bilmiyorum da
2lokummannesiii minik_kurabiyeee dışarı çıksam donarım ama sivas kadar değil tabi😂 ya ben oğlumda çalışıyordum öğretmenim şekerim çok düzenliydi hareket ve yoğunluktan. Evde oturmaktan bu sefer yüksek seyrediyor işte. Oğlum 4 yaş 3 aylık canım kreşe gidiyor😂