Deletedmom_112 Premsesko devlet hastanesi mi genelde devlette çalışan doktorlar bu şekilde davranıyor insanın canını sıkıyorda
Premsesko Melike_4949 minik_kurabiyeee Deletedmom_112 Şimdi eve geldim açlığım 71 e düşmüş bu tabak nasıl ? Genelde böyle yiyorum yanına bugün mantar ekledim.
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii valla bende bugün tartıldım 58 dim geri 57 ye düşmüşüm 😏 benden de fazla çocuk doğmaz gibime geliyor bakalım hayırlısı ya benimki bazen tam haftasinda oluyor bazen 4 5 gün geride😅
2lokummannesiii minik_kurabiyeee sanırım doymaktan ziyade bebek kilo alsın diye besleneceğiz. Kilo mevzusundan biri elimde kalacak az kaldı 😂 çok uykusuzum bugün gözlerimde öküz oturuyor😂 bir de açtım çok içim kıyıldı yedim kahvaltı ağırlık çöktü içimde tabi acaba şekerim mi yükseldi soruları dönüyor😂😂 çubuğum yok almıcam da
Melike_4949 minik_kurabiyeee kapuska yap kıymalı yoğurtla ye yada karnıbahar yap brokoli haşla ıspanak kavur 😅😅
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aynen öyle mesela bulgur bende yükseltiyorken bazı arkadaşlarımızda etkilemiyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee bende dün eşime, diyorum midem küçülmüş olabilir mi ? 😅 İki kepçe çorba içtim doydum küçülmüştür diyor istesende fazla yiyemiyorum artık inşallah doğumdan sonra da çok yemem kilo veririm 😐
Melike_4949 Premsesko açlıktir o 95 olan tokluk sınır 140 diyorlar hep kaç kere gittim diyabet hemşiresine doktora hep 140 sinir dediler tokluk için
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay bende akşamları hiç bir şey yiyemiyorum sonra acıkıyorum 🤦🏻♀️ ay ne kilo aldik ki neyi verelim😂
Melike_4949 Premsesko afiyet olsun canım gayet güzel görünüyor, şekerli şeyler senin şekerini yükseltiyor demekki şekerli yeme tokluk kaç cikicak bakalım
Patito__ Premsesko diyette boyle kahvalti olmaz cnm. Diyetisyene yonlendirmedilermi seni o liste veriyor Sabah: bir kibrit kutusu kadar peynir, bir yumurta,zeytin,iki dilim kepek ekmek,iki ceviz,domates,salatalik,bol yesillik, sekersiz sinirsiz cay
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii öyle oluyor valla ama ben kendimi anlamıyorum nasıl böyle kilo veriyorum geri alamıyorum her tartilmamda daha da vermiş çıkıyorum 🤦🏻♀️ ben milleti takmıyorum ama ister istemez sinirim bozuluyor yani hamile kaldığım kilodan çok çok düşüğüm şuan 64 le hamile kaldım 55 e düştüm 57 olmuşum 6 ayda 2 kilo almıştım 😂 ay bazen bende de öyle oluyor ama ya düşük oluyor ya da yükselmiş oluyordu kız niye almiycan😂
Premsesko Arkadaşlar birde ilk lokmayı alınca mı 1 saat sayacağım. Çünkü ben bunu anca 15 dk de yerim
Premsesko 2lokummannesiii Bu attığım kahvaltı nasıl ? Hep böyle yapıyorum ama korktum kesin tanı konunca
Melike_4949 minik_kurabiyeee canım senin kilon iyi ben zaten kilo veremeden hamile kaldım şuan 104 kiloyum 😕😕 sağlık için vermem gerekiyor inşallah bende canım birşey isteyince acıkiyorum onun dışında insülin vurunca yemek yiyorum canım istemiyor iştahım yok
2lokummannesiii Premsesko ilk zamanlar ölçte sonra alışacaksın. Ben ilk gebeliğimde deli gibi ölçüyordum şimdi ölçmemem benim hayrıma😂
Premsesko minik_kurabiyeee Makina mu bozuk diyordum bugün kan verdikçe ölçtük aynı geldi hemen hemen.
2lokummannesiii Premsesko Sanki biz şekeri çok istiyoruz bayılıyoruz şeker olayına😂hepsi bir cins ya. Şekerli hiçbir şey yeme canım yükselmez senin. İlk gebeliğimde benim de öyleydi açlıklarım hep düşüktü 70-80 civarı toklukta 100-110 civarıydı. Bu gebelikte yükseldi ama stres sinir de etkiliyor zaten.
minik_kurabiyeee Premsesko ya makinalar da hemen hemen aynı sonucu veriyor ki canım hastanede test ettim yani
2lokummannesiii Premsesko Ben ölçmüyorum canım ölçünce stresten daha da yükseliyor benimki. Hareketsiz ve susuz kalmamak lazımmış onu anladım. Bundan sonra yemek yürüyüş su bunlara extra dikkat edeceğim. Ara öğünde meyve yiyorsam ki tam bir tane bitirmeyeceğim artık yarım yiyeceğim yanında da süt içiyorum ama yoğurt daha da düşürüyor diyorlar. Öğlenden sonraki ara öğünde de 4-5 badem yiyorum yanına da kefir içiyorum. Akşam ara öğünde yine meyve yiyorum yanına da tarçınlı süt.
minik_kurabiyeee Melike_4949 kız verirsin Allah aşkına yeterki siz sağlıklı olun yani bende de öyle bir aman aman acıkma hissi olmuyor ama geceleri acıkıyorum oda akşam yemeğini az yiyorum ondan oluyor büyük ihtimalle