Melike_4949 Guzelligim benimde normalde ekmek yiyince ilk saat yüksek çıkıyordu,ama paketli birşey yesem ikinci saat yüksek çıkiyordu 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Guzelligim Melike_4949 olctugum siralar paketli yemiyordum yeni buldum aldım strip ama keşke dün alabilseymisim sabah pisi yedim 🥴
Melike_4949 minik_kurabiyeee bu aralar fazla yükselmiyor 😅😅 şaşkinim bende doğum yaklaştığı için mi acaba 🤔 tabi dikkat ediyorum ondan da
minik_kurabiyeee Melike_4949 olabilir aslında bu doğum yapan arkadaşımızda da öyle olmuştu yaa yinede tedbiri elden bırakmamak gerek canım
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım, asla aman ne olucak yiyin diyemiyorum güzel çıktıkça daha çok dikkat ediyorum bir sabah açlığım hiç düşmüyor onada diyabet hemşiresi bozulmuş açlık glukozu dedi 🤷🏻♀️
Melike_4949 minik_kurabiyeee yani açlık şekerim bozulmuş canım gizli şeker demek dedi böyle düzensiz olması normal dedi
minik_kurabiyeee Melike_4949 allah allah peki doğumdan sonra geçer mi hamilelikten öncede mi varmış yani
Melike_4949 minik_kurabiyeee yok canım hamilelikte olmuş doğumdan sonra geçer dedi ama tabi yine dikkat etmemi istedi
Deletedmom_112 Defne_A ama maalesef ben en iyi fırınıda denedim bana yüzde yüz siyez atatohumlu dediler yüzde yüz çavdar dediler başka un karışımı yok dediler denemediğim fırın denemedğim ekmek kalmadı hepsi fırlattı uno hariç bi tek uno yükseltmiyor katkı ve koruyucu içermeyen çeşitleri var
Deletedmom_112 -Prensesannesii- çok geçmiş olsun sağlıcakla kavuşun inşallah. Diyet yaptığınız halde mi böyle oldu ?
-Prensesannesii- Deletedmom_112 Çok teşekkür ederim 15 gün diyet yaptım şekeri kestim sağlıklı beslenip yiyip içiyordum herşey yoluna girmişti ölçtüğümde sabah akşam bende bıraktım bişey olmaz sandım şekerli şeyler tatlılar börek çörek yedim ama abartmadan yiyordum 1 ay sonrada doktor kontrole nst vardı orda sancım çıktı muayene oldum suyuma baktı doktor 17.5 cm acil yatış etken doğum başlayabilir sancın var dedi öyle işte kuzum
Deletedmom_112 Defne_A siz hangi ekmeği tüketiyorsunuz peki ne alcağımı şaşırdım artık bide onu deneyim
Defne_A Deletedmom_112 ben tandır ekmeği yiyorum diyet yaparken tam buğday yiyordum yanımdaki fırından alıyordum
Guzelligim Melike_4949 yok yedikten 2bucuk saat sonra aldım bayağı da yurumustum yanımda da değildi cihaz. başka bise için çıkmıştım bulacağımı dusunemedim
Deletedmom_112 Defne_A tam buğday ekmeği beyaz ekmek ile aynı oranda yükseltiyor benim şekerimi zaten karbonhidrat oranları da hemen hemen aynı fırınlardakide beyaz un ile karıştırılmış sizin yükseltmemiş ne güzel
Lenasnmz Hanımlar selam sabah açlık ilk kez 139 çıktı ben şok,. kahvaltı ettim tokluk1 saat sonra 101 makinammi bozuldu acaba başına böyle birşey gelen varmı?