minik_kurabiyeee Ysmntnhn ya birde ben bu saatlerde aşırı acıkıyorum ne tuketebilirim alternatif olarak
minik_kurabiyeee @naneliseker_ merhabalar ya ben bu saatlerde çok acıkıyorum alternatif olarak ne tuketebilirim sizde de oluyor mu böyle
naneliseker_ minik_kurabiyeee malesf oluyor canım. Yoğurda salatalık doğrayıp yedim az önce.😀 veya 1 dilim tam buğday 3 4 tane zeytin yiyorum migdemi kendine getiriyor valla napayım
minik_kurabiyeee naneliseker_ yoğurt salatalık yemek istemiyorum artık 😬 ay zeytin ayran içtim ekmeksiz ama yok arkadaş çok acıktım aklıma farklı farklı şeyler geliyor😂
naneliseker_ minik_kurabiyeee çok zor bir soru 🤣 ama aklıma ayran, Yoğurt, zeytin, peynir, kepek geliyor 🤣 az önce 1 dilim kek yedim ins yükselmez. bugün 63 lere düştü çok yoruldum ondan mı bilemedim
minik_kurabiyeee naneliseker_ bir şey diyim mi evde şuan hiç bir türlü ekmek yok hepsi şekerimi yükseltiyor 😂 beyaz ekmeği eşim kendine alıyor sadece bende bugün kalburabastı tatlısı ve kek yedimm😂 kekte 131 çıktı kalburabastı tatlısını baya sonra ölçtüm 97 çıktı yorulduysan ondan olmuştur bende yorulduğumda öyle oluyor
naneliseker_ minik_kurabiyeee yine iyi çıkmış 97😀 bazen şaşırtıyor bu seker ya çıkmayacak şeylere çıkar, veya çıkmaz 😀
minik_kurabiyeee naneliseker_ tabikidee şok oldum ben 😅 ben aşırı şaşırıyorum yaa valla dakika dakikasını tutmuyor