minik_kurabiyeee Melike_4949 ölçtümm 141 çıktı insülini vurdum şimdi ve evin içinde hızlı hızlı iş yapacam😂😂😂😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee bende hastaneye gittim geldim eşimin dükkanına geldim hareketli olayım düşsün diye dedim
minik_kurabiyeee Melike_4949 bugün sağlık ocağına da yürüyeceğim birde akşamları yatmadan yürüyüş egzersizi yapıyorum ben evde 😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee iyi yapıyorsun canım bende iki gündür çok hareketliyim belim koptu resmen 😅 yemekten sonra bahçeye çıkıp tur atıyorum akşam hiç halim olmuyor ya ama akşam şekerim normal çıkıyor benim
minik_kurabiyeee Melike_4949 😂😂😂 hareket valla çok düşürüyor dün bende çok hareketliydim yükseltmedi hiç bugün de baya hareketli olacağım gibi görünüyor
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen öyle vallaa ben de evi döktüm temizlik yapiyom dolap içlerini falan 😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee oo kolay gelsin canım bende bir iki güne baslicam dolaplara yavaş yavaş yapıyorum
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan fena değil açlıklar tam sınırda toklukta dikkat ettikçe iyi şükür şimdilik ama artık sabah erken kahvaltı edicem ben öğlen 11.30 12 yapıyordum çok geç galiba
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Evet bencede geç doktorum bana eğer uyuyacaksan bile mutlaka erkenden bişeyler atıştır sonra uyursun diyodu
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan yaa bende uyanıp yapacağım artık bişey olmaz sanıyordum şekeri oda etkiliyor galiba
Deletedmom_112 naneliseker_ çok iyi canım maşallah tam buğday benim şekerimi yükseltiyor mesela hatta 2.saate daha da yükseltiyor yiyemiyorum
minik_kurabiyeee Melike_4949 gayet güzel kuzummm ben sağlık ocağına gidip striple insülin iğnesi yazdircaktim misafir gelince kaldı
Melike_4949 minik_kurabiyeee hmm anladım canım kolay gelsin evet çok güzel inşallah lewemirde işe yarar