Melike_4949 Guzelligim frestyle galiba emin değilim iki hastaneye gittim ikisindede aynısı var lacivert bir cihaz
Melike_4949 Guzelligim 1 hafta öndeydi canım sadece en son kontrolde hızlı hızlı yaptı çok bakmadı 🤷🏻♀️ 1 haftada bu kadar artmış olabilirmiki ama risk olucak kadar bir fark yok dedi doktor
2lokummannesiii minik_kurabiyeee Leyla, Minel, Meyra bu isimler hoşuma gidiyor ama bilemiyorum hiçbirine alışamadım henüz ikizler borcuyum zor karar veriyorum😂Oğlum Hamza🦋
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii meyra ismi çok güzelmiş bende ikizler burcuyumm😂😂 ay bende hamza ismini çok seviyorum hatta erkek olsaydı hamza ismi de tercihlerim arasındaydi
Deletedmom_112 Melike_4949 yaaa çok fark var demekki senin cihazın bozuk gösteriyor. Sağlıcakla gelsin hadi bebiş heyecanla bekliyoruz 💗 sancın falan var mı peki doğumun başlama ihtimali var mı sen genede hazırlıklı gitseydin çantan falan hazır mıydı?
Melike_4949 Deletedmom_112 çantalar evde canım doğum başlarsa eşim getirir öyle çok bir ağrım yok canım kasılma var biraz belimde sancı var birde şimdi akşam tokluk onlarda 105 bende 136 çıktı 🤷🏻♀️ Amin inşallah canım ❤️🤲
Melike_4949 Deletedmom_112 inşallah canım bugün ekmek arası tavuk yedim yemek saatini kaçırdığım için halde ona rağmen düşmüş şekerim evde hep yüksek çıkiyordu
2lokummannesiii minik_kurabiyeee çok kararsızım. Ay ne zor yarabbim isim koymak😂 Evet Hz.Hamzadan dolayı koyduk.😊😊
Melike_4949 Deletedmom_112 evet şimdi az önce yine yedim akşam yemeği kötü olduğu için bakalım kaç cikicak yarım saat sonra ölçucekler
Gulsahkizilkan Melike_4949 Çok geçmiş olsuunn sağlıkla gelsin inşallaahh sabırsızlıkla bekliyoruuzzz 😍😍
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii aynen vallaha en zoru o zaten 😂😂 evet ya bende ondan dolayı çok seviyorum hamza ismini