minik_kurabiyeee Guzelligim bende gece geç uyuyorum ondan uyanamıyorum herhalde 😂😂 yaa seninki zormuş 😂
Guzelligim minik_kurabiyeee bi erken uyu bakalm yine öyle mi olacak gerçi senin doğuma var ya uyu acikmiyorsan erkenden
Melike_4949 minik_kurabiyeee bende çorba içtim istifra ettim ya 😅 uzun zamandır yoktu mide bulantısı limonlu suda iyi gelir geçmiş olsun canım
minik_kurabiyeee Melike_4949 çok şükür ben en son tetanoz aşısı olduğum zaman istifra ettim daha çok 😅 ay bulantı yanma hissi var böyle geçmiyor ya
Melike_4949 minik_kurabiyeee yediğin bir şey dokunmuş olabilir canım birde bebek büyüyünce mideye baskı yapıyor ondan da oluyor
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay çok bir şey de yemedim ki 😕 hafta ilerledikçe mide yanmam artıyor yaaa
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay geçen gittiğimde sormayı unutmuşum ama 1 kilo vardır geçiyordur bile çünkü 23 de 590 gramdi şuan 28 haftalık
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım benim 26 haftada 1060 Gr di çünkü ben gidince doktor sormadan söylüyor
minik_kurabiyeee Melike_4949 o an doktorum çok telasliydi son günüydü birde söylemeyi unuttu herhalde o yüzden
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Annem vardı ama geçen haftadan beri tek kalıyoruz artıkk. Hatta banyosunu bile ben yaptırıyorumm 😍😍