Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım boşuna gitmeye gerek yok bende bugün gitmek istiyorum ama bakalım ne olacak 😐
Guzelligim minik_kurabiyeee evet ac kalamamak adina artık onunda ne alarmını duyuyorum adam kahvaltıya alismisti kahvaltı hazirlamayacan mi diyo🥴
minik_kurabiyeee Guzelligim bende öyleyim alarma bile uyanamıyorum 😅 benimki iş yerinde yapıyor kahvaltısını sabahları canım bir şey istemiyor diyor ben evden koyuyorum 😅 ay valla düzene koymam lazım bu işi
Guzelligim minik_kurabiyeee ay ben uykuyu da çok sevmezdim gün içinde yoruldugumdan galiba gece de geç yatiyorm ya benimki de iş yerinde yapıyordu ne güzel nolduysa bana hazırlattığı bi ara alıştı hem erkenden canım istemiyor diyo hem sigara altı diyo deli ediyor beni😬🤭
Melike_4949 Aynurkrm birşey yapmıyorum su içiyorum sadece benim 2. Saat hemen düşüyor çünkü öğlen ölçtüm 111 çıktı arada ayran içiyorum yada yoğurt yiyorum
Melike_4949 Gulsahkizilkan benimde öyle canım batma falanda var yürüyemiyorum uzun uzun karnım dusucek gibi oluyor bakalım ne zaman gelicek minnoşlar
minik_kurabiyeee Melike_4949 soba zor oluyor ama onun tadını da bir şey vermiyor yaa😂 bizde ısıtıcı aldık soğuk oluyor diye