minik_kurabiyeee Kubra_haciomer ay inşallah sizede afiyet olsun 🌺 valla ben az buladim bide dedim düşük zaten ye yiyebildigin kadar😂😂 aynen balık çok yükseltmiyor aslında ben de genelde hamsi alıyorum fırına mısır unsuz şekilde veriyorum
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee fırında hiç denemedim nasıl olur ki kızartmanın tadını ayrı seviyorum 😂
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer oo maşallah 🧿 ben de de geçen gün 2 gün boyunca kasık bel bacak ağrısı olmuştu birde bebek sürekli bir yere toplanıyormuş gibi oluyordu doktoruna gittiğimde bebek artık daha çok büyüdüğü için harekelerininde sertleştiğini söyledi ve bol bol su içmemi önerdi suyuda fazlalaştırdıktan sonra o şikayetlerim geçti
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee aynısı bende de var toplanıyo bi yere suyu atttırayım bende biraz o zaman
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer güzel oluyor bence ya😅 iki türlüsünü de çok seviyorum yeterki balık olsun banaa😂
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer aynen dene bi umarım geçer çünkü ben o gün çok korkmuştum 4 e kadar bir gram uyku girmemiştir gözüme
Melike_4949 minik_kurabiyeee gelsin sancılar belimde yoğun bir sancı var ve kasılmam var 😅😅 inşallah dogururum dayanamayacak gibi olursam gidicem bakalım
Kubra_haciomer Melike_4949 benim de yaklaşık 2 saattir belimde ağrı var ama inşallah ben daha doğurmam 😂 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♥️
minik_kurabiyeee Melike_4949 hadii yaa valla mı inşallah geliyordur bu sefer sıcak duş al kuşum haber et mutlakaa sancın falan sıklaşırsa
Melike_4949 Kubra_haciomer yok yok sizin daha var biraz daha beklesin minnoş 😅 ya bu yalancı sancı oldu benimde sizin haftalarınizda geçiyor bir süre sonra ben ultrasona göre 38 sata göre 37 haftaya giriyorum Aminnn inşallah bakalım yoğun bir sancı var 🌸🌸
Melike_4949 minik_kurabiyeee sık sık artık yanlarıma da vuruyor karnımda kasılıyor bakalım çok şiddetli olursa gitmeyi düşünüyorum şuan dinlendigim halde hala var hastane uzak çünkü zaten yarında kesin gidicem inşallah gelmek istiyordur inşallah minnoş 🤲😅
Premsesko minik_kurabiyeee Melike_4949 Deletedmom_112 Kızlar 3 tane poğaça yedim şimdi açlık 84 dü tokluk 88 geldi 🥹 badem unundan aşırı lezzetli oluyor
Minikfasulyem_26 Bibebek vala genelde ole diyolar ama yiypte yukselmeyen cok az kisi var bnm doktormda ekmegn her turlusu yukseltr demsti ki olede oluyo bence kesin ekmegi herkesnn sekeri bir olmyo mesela ben azicik bile meyve yiyemyrm meyve sekeri acaip yukseltyo
Kubra_haciomer Premsesko Premsesko valla bende yarın yapıcam sayenizde merakla bekliyorum 🥹 ondan tost bile olur 🥹
Kubra_haciomer Premsesko ekmek olarakta kullanılır kahvaltı da yumurtayla menemenle 🥹 valla size çok dua edeceğim deneyim de ekmek derdinden kurtulcam 🙏
Guzelligim minik_kurabiyeee aynen bizde seviyoruz 🤭 ama mezgit yenmemesi gerekiyormuş galiba geçen yedim
Premsesko minik_kurabiyeee canım hamsi yeniyor demi gebeyken yarın yemeye gideceğiz de birde şekeri yükseltiyor mu ?