minik_kurabiyeee Melike_4949 normal ama böyle tam kan gibi de değil ama demi önemli değil doz kaybı olmuştur
Melike_4949 minik_kurabiyeee çok değil canım bir damla kadar hmm neden öyle oldu ki nerde hata yaptım
minik_kurabiyeee Melike_4949 canım oluyor ki öyle bazen sert çekebiliyoruz veya cizebiliyoruz yani ben daha yeni alıştım kanatmamaya öyle söyleyeyim😂
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan afiyet olsunnnnn bende karnıbahar yoğurtlayadım mercimek çorbası yaptım 96 miydi neydi şekerim ama şimdi 2 tane armut yedim direk insülin vurcam saatide geçti bugün
Melike_4949 minik_kurabiyeee hmm anladım canım evet yanlışlık yapmış olabilir daha ilk günüm ama sağ sol elde farklı çıkıyor ona şaşırdım 😅😅 bakalım yarın sabah kaç cikicak
minik_kurabiyeee Melike_4949 126 çıktı sol elimde sağ elimde 110 çıktı 😱 makinadan makinaya fark ediyordu biliyoduk şaşırmıyoduk ama elden ele fark ettiğini görünce şok oldummm 😂 ha birde canım insülini vuruyosun ya kanamaması için çok yavaş çek iğneyi
Melike_4949 minik_kurabiyeee tamam canım benim de solda 151 sağda 117 çıktı 151 olan doğrudur çünkü yemekten sonra 117 çıkması imkansız benim şekerim bu kadar yüksekken 😅 en iyisi diyete uyup insülinü kullanmak ölçümler pek doğru sonuç vermiyor bence
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan demiii hangisine inanayım ben şimdi 😂😂 ama armut yedim 126 doğru olabilir
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen valla ben artık sürekli ölçmeyecem sürekli yükseldi mi acaba falan diye insan strese giriyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen canım sabah öğle akşam üç kere ölçmek yeterli bence çubukta çabuk bitiyor öyle sürekli ölçünce