Guzelligim Melike_4949 Amin insaAllah oluyor evet ayakta çok durdugumda comeldigimde zaten 1cm acilmam var sen normal mi düşünüyorsun hareketlere başladın mi
Melike_4949 Guzelligim normal düşünüyorum inşallah canım yok 37 bitsin öyle başlarim bana çatı muayenesi yapmadılar daha
Premsesko Melike_4949 minik_kurabiyeee Deletedmom_112 Guzelligim Arkadaşlar hiç nar yediniz mi 😣 canım istiyor ama gebelikte önerilmiyor dediler
Melike_4949 Guzelligim açıklık bakıyorlarmış canım galiba baktıklarında o zaman çatı daha derin bakılıyor herhalde ebe bilgi vermedi
Deletedmom_112 Guzelligim o zaman seninkide doğru canım ama accu chek güzel içinde kalmasın en azından acaba yanlış mı doğru mu diye düşünmezsin
Melike_4949 @minik_kurabiyeee öğlen açlık 106 tokluk 136 bulgur ve pırasa yemeği yedim insülin yüzündenmiş meğer
minik_kurabiyeee Melike_4949 ben bugün dışarıdayım dışarı da yiyeceğim kaç çıkacak hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️ ama 1 ısırık ekmek yedim 2 3 kaşık mercimek çorbası birde köfte yedim bakalım merak ediyorum 🤔 aynen canım dozdan demekki
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen canım kendi doktoruna git bir yani bazı doktorlar çok garip olabiliyor canım sadece 1 sefer mi 18 ünite vuruyorsun yoksa gün içinde toplam vurduğun doz mu
Melike_4949 minik_kurabiyeee hayır canım gece 1 kere lewemir 18 ünite gün içinde novarapid 3×8 evet öyle yapacağım
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah yükselmez canım yürüyüş yapıyorsun bende guzineye patates attık 3 tane falan yedim kaç cikicak bakalım
minik_kurabiyeee Melike_4949 hee anladım canım ben sabah 9 akşam 9 vuruyorum levemir 1 tane insülin kullanıyorum zaten
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah canım misafirliğe geldik makinemde yanımda değildi ölçemedim ama Baya düşmüştür çok yürüdüm 2 saat boyunca kaç çıkacak acaba
Deletedmom_112 Premsesko şekerini yükseltmiyorsa her gün ufak bi kase çok faydalı ben arada yiyorum ya da salatalarına kat
Guzelligim Premsesko ara öğünlerde bazen çeyrek tüketiyorum ay dün yine aldırdım valla yiyorm ben meyve yemeyelim kuyemis yemeyelim ne yiyelim benim zaten şekerim dusuyo elim ayağım titriyo
Melike_4949 minik_kurabiyeee düşmüştür baya o zaman bende tavuk pide ekmeği ile yedim biraz yürüyüş yaptım üstüne çok yükselmez inşallah