Melike_4949 Şeker ölçüm yapınca sağ elinizde farklı sol elinizde farklı çıkıyor mu soldan 151 sağdan 117 çıktı
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee bişey soracağım ben hep öğlen ve akşam 1.5 2 saat öncesinden bişey yemiş oluyorum o yüzden bu tam açlık sayılıyor mu yani siz kaç saat aç kalıp ölçüyorsunuz ?
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 bence tam açlık sayılmaz yaa ben baya aç kaldıktan sonra ölcuyorum oda normal çıkıyor o zaman ölçümleriniz kaç çıkıyor yanlış da yonlendirmek istemiyorum
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Ama zaten öyle olması lazım 6 öğün yapmamız lazım 3 ara öğün 3 ana öğün o yüzden gün içinde aç kalmamız imkansız yanii
2lokummannesiii Deletedmom_112 hayır açlık sayılmaz o. Ben de 2-2.5 saatte bir besleniyorum açlık falan ölçmüyorum. Bugün öğlen yemeden 78 çıktı ilk kez ölçtüm toklukta 128 çıktı mesela.
minik_kurabiyeee Melike_4949 enfeksiyon dedi su icebiliyo musun dedi hiç içemiyorum dedim ondan kasığın agriyordur falan dedi monurol yazdı fitil verdi bir de
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet monurol çok iyi geliyor gece iç sabaha kadar laboya gitme ertesi güne birşeyi kalmıyor
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen valla o çok iyide fitilden emin olamadım ya bir sakıncası olur mu diye
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan enfeksiyon dedi yaa hiç su içemiyorum kiii oda ondan dolayı oluyodur zaten dedi hem şeker hastasisin hemde gebesin en az günde 4 litre su içmelisin dedi monurol yazdı fitil yazdı birde
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee 4 litre mii yuuhhhh ben en az 2 litre içiyorum ama valla içmelisin zorlamalısın yanii. Monurol hiçbir yerde yok muadilini veriyolar
minik_kurabiyeee Melike_4949 çok teşekkür ederim hani idrar testi falan yapmadi ama 1 2 hafta önce verdiğimde de yüksek çıkmışti agrilarimi falan diyince bunları yazdı direk
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan valla öyle dedi ben 1 buçuk litre anca iciyorumdur yani bundan sonra öyle yapacağım evet bi eczaneye baktık yokmuş ilaçlar başka eczaneye bakcaz şimdi ya
Deletedmom_112 2lokummannesiii 78 çok iyi benim açıklar 90 100 arası çıkıyor neden bilmiyorum ama. Bende ölçmesem olur mu o zaman öğlen aç ve akşam aç bana saçma geliyor sabah açlığı mantıklısı zaten
Melike_4949 minik_kurabiyeee hmm anladım canım onlar eski tahlillere bakıyorlar ondan vermiş olabilir kullan sen enfeksiyon daha zararlı
minik_kurabiyeee Melike_4949 normal ama böyle tam kan gibi de değil ama demi önemli değil doz kaybı olmuştur
Melike_4949 minik_kurabiyeee çok değil canım bir damla kadar hmm neden öyle oldu ki nerde hata yaptım