Guzelligim Premsesko canim geçen bende öyleydim bugünde yedim valla biseler ne yalan söyleyeyim sebze yemegiyle doymayan biriyim geçen badem unuyla kek yaptım yarim portakal suyu koydum içine doya doya yedim ya denesene sende glutensiz unla hiç bise denmedin mi
Premsesko Guzelligim Nasıl yaptın şekerin nasıl çıktı 🫠 valla daha hiç denemedim çünkü 1 dilim ekmek bile şekerimi yükseltiyor diye yükseltir diye düşündüm
Premsesko Melike_4949 minik_kurabiyeee Minikfasulyem_26 Kubra_haciomer Guzelligim Kızlar akşam eşimle badem unu aldık. Şimdi annem badem unundan poğaça yapıyor ortasına labne koyarak. İnşallah yükseltmez. Deneyen var mı
Guzelligim Premsesko badem unu un degilki bademin toz hali migrosta satiliyo bi dene bence @Babydurubaby nohut unula biseler yapiyordu instagram da bi suru tarif var benim sekerime bakma benimki düşük cikiyo bende inanmıyorum ama değişik çünkü açlık şekerim düşük
Melike_4949 Premsesko bende öyleyim canım hepimiz öyleyiz emin ol ama kilo veriyorsan tekrar doktoruna git diyet daha çok kilo almayıp sabit kiloda kalalım diye ben kilo veremedim pek porsiyonlari çok az tutma ara öğün mutlaka yap
Melike_4949 Premsesko senin düşük çıkmıyor muydu canım benimde öyle en ufak şeyde yükseliyor ve dengesizlesiyor
Melike_4949 Premsesko ama normal 110 zaten 2. Saatin düşük çıkıyor demekki mesela ara öğünde ne yiyorsun,ve yemeklerde tabağını nasıl hazırlıyorsun ?
Premsesko Melike_4949 bugün mesela sabah 5 6 yemek kaşığı lor peynir kavurması yanına salatalık domates filan yedim. Ara öğünde ceviz kuru incir süt. Öğle yemeğinde 5 küçük et köfte yoğurt domates. Arada cevizli yoğurt akşam yemeği 2 kase tarhana çorbası biber yeşillik. Bu şekilde günlük rutinim nerdeyse
Melike_4949 Premsesko iki kase çorba çok 1 kase çorba bir dilim ekmek yerine geçiyor,sabah mutlaka iki yumurta yemelisin, menemen olarakta yapabilirsin ,sebze yemekleri tüket, bulgur yükseltmiyorsa yiyebilrsin mesela tam buğday makarna vs
Deletedmom_112 Melike_4949 ay ben 2 yumurta yiyemiyorum ya 1 tane zor yiyorum sen yiyebiliyor musun ?
Premsesko Melike_4949 bulgur 1 kaşık anca sınır çıkıyor. Ya ben 1 dilim ekmek yiyince fırlıyor. Gece omlet yiyorum kaşarlı 🥹
Melike_4949 Deletedmom_112 evet canım 2 yumurta yiyorum ekmek falan olmayınca tok tutuyor yemezsem çok acıkiyorum 🤦🏻♀️ menemen, omlet veya haşlanmış yiyorum
2lokummannesiii Melike_4949 1 yumurtayı bile zor yiyorum yutuyorum ben iki tane yesem kesin kusarım ama tok tutuyor bu gerçek. Ben tam buğday yiyorum bir dilim. Normal yesem de bende kilo almıyorum hiç. Kusmaktan vermiştim zaten geri bebeğe kadar aldım.
2lokummannesiii Premsesko sen diyete ne zaman başladın ki? Yüklemeden sonra mı? İnsan arada isyan ediyor ama benim midem küçüldü mesela aylardır diyet yapıyorum kilo da almıyorum. Bu biraz canımı sıkıyor ama kilo yapacak bir şey yok hayatımızda maalesef. 30+2 yim ben de.
Melike_4949 Premsesko hangi ekmeği kullanıyorsun canım hepsini denedin mi ? kötü olmuş ya 😢 bir süreden sonra alışıyor insan ama üzülme ben şekerden önce bir tam ekmek yerdim şimdi aramıyorum pek
Melike_4949 2lokummannesiii benim ekmek yükseltiyor menemen yaptığım zaman yiyorum bir dilim,yumurtayla bir sorunum yok çok şükür ☺️