Melike_4949 minik_kurabiyeee haklısın canım senin çok erken başlamış Rabb’im mükafatandirsin inşallah benim 25 26 dan sonra yüksek çıkmaya başladı 🥲🥲
minik_kurabiyeee Melike_4949 o yüzden de artık sabrım kalmadı yani iğne vurmaktan yeminle her yerim mosmor oldu ve artık sertleşmiş iğne girmiyor artık ya 😕 aminn inşallah
minik_kurabiyeee Premsesko geçen gün bende oldu hatta sağ kasık ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı yaşadım geri geçmişti canım belki enfeksiyon olabilir bol bol su iç
minik_kurabiyeee Premsesko geçer canım bebek hareketleri normal mi ? Canım birde haftamız ilerledikçe rahmimiz daha büyüyor bebeğin kilosu artıyor normal bence
minik_kurabiyeee Premsesko birde işte bu kasık ağrısını falan dedim doktora benim bebek 2 gün karnında toplanır gibi olmuştu onuda dedim bol bol su içmelisin demişti
Melike_4949 minik_kurabiyeee Allah yardımcın olsun inşallah canım bende öyle gerçekten yoruldum bu durumdan zor yani süreli iğne yapmak şeker ölçmek hamileliktede insanın hiç halı olmuyor 🥲💗
Premsesko minik_kurabiyeee evet hareketli gayet. Ama ben ağrı olunca korkuyorum devam eder veya artar diye ya
minik_kurabiyeee Premsesko eğer ağrın devam ederse ve çok olursa acile git tabikide şimdi artacak mı veya geçecek mi ona dikkat et yorma kendini dinlen biraz
minik_kurabiyeee Melike_4949 amin cümlemizin inşallah belki bu haftalarda çıksaydı bu kadar tükenmiş hissetmezdim kendimi ama maalesef ki çok erken çıktı gebelikten önce de zaten ilaç falan kullanıyordum aynen öyle valla böyle bitmiş hissediyorum kendimi🤦🏻♀️
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah bebeklerimizi kucağımiza alınca bunların hepsini unutucaz canım 🌸🌸
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah canım valla bi an önce zaman çabucak geçsin istiyorum burnuma pişmaniye kokuyor yaaaa😬😬😬
Melike_4949 minik_kurabiyeee 😅😅ay geçen yemiştim ben ya canım aşırı ev keki istiyor sadece çıldırmak üzereyim bir tepsi yerim herhalde şeker olmasaydı tadımlık yesen çok mu yükseltir?
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay hiç bilmiyorum vallaha mutfağa giriyorum pişmaniye kokuyor yaaa kafayı yicem yeminle 😬 eşime dedim alayım dedi ama ya çok yükselirse
Melike_4949 minik_kurabiyeee bir tane ye canım çok yükseltmez sonuçta tadımlık yiyorsun bazen, benim öğlen açlığım 88 tokluğum 111 çıktı mercimek köftesi ayran menü
Gulsahkizilkan Babydurubaby oyyy maşallaahh 🧿 Ahh uykusuzluukkk bitmiyor bitmiyooorr 😴😴 Minik kuşlara fedaa olsun uykularımızz ne yapalıımm 🙃🙃
Melike_4949 Gulsahkizilkan yok canım yaparsam çok yerim ben tutamam kendimi şekerim bu ara dengesiz birde insülin dozunu arttırdık diye 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay valla kararsiz kaldım yaa ama yeminle burnuma öyle kokuyor ki anlatamam ya😅yaa çok iyi
Melike_4949 minik_kurabiyeee ye bir tane ya ben tadımlık yesen etkilemiyor fazla çok yersem yükseliyor