minik_kurabiyeee Melike_4949 insülini vuruyosun değil mi saatinde falan hala niye yüksek çıkıyor seninki anlamıyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee bilmiyorum canım daha ilk gün bakalım yarına dengelenir kepekli ekmek mi yükseltiyor acaba bir günde düzene girmez zaten canım üç gün kullanıp gidicem dahiliyeye evet insülinü vurmasam 170 180 çıkıyordu hep akşamları
minik_kurabiyeee Melike_4949 bide kepekli ekmek yemeden denese ilk başta bende de ayni olmuştu geri doz falan yukselttilerdi
Gulsahkizilkan Gulsahkizilkan ay ben tokluk sandım yaa açlık sormuş 😅😅 Ama ben hiç akşam açlık ölçmüyorum ki o sadece sabah ölçülmüyor mu
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan 😂😂 valla bana doktorum bir gün sabah aç tok ölç dedi bir gün öğlen aç tok bir gün akşam aç tok dedi o şekilde yapıyorum ama bütün öğünlerde açlık şekeri var ki bundan önce günde 7 kere olcuyordum
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee bişey soracağım ben hep öğlen ve akşam 1.5 2 saat öncesinden bişey yemiş oluyorum o yüzden bu tam açlık sayılıyor mu yani siz kaç saat aç kalıp ölçüyorsunuz ?
minik_kurabiyeee Melike_4949 geceden beri sağ kasığım aşırı ağrıyor dayanamadım geldim vallaha ayağa kalktikca oturdukça sağa sola döndükçe aşırı ağrıyordu
minik_kurabiyeee Melike_4949 enfeksiyon dedi su icebiliyo musun dedi hiç içemiyorum dedim ondan kasığın agriyordur falan dedi monurol yazdı fitil verdi bir de