Babydurubaby Bence ebeye verirken bütün takımı koymayın hastaneler inanılmaz sıcak ve bebeğin terlememesi lazım.tulum yada alt üst takım zıbın çorap bez ve kundağını koymanız yeterli Yelek önlük vs bunları ebeye vermenize gerek yok
minik_kurabiyeee Babydurubaby şapka eldiven koymaya gerek var mi şte bende o yüzden kararsızdım hem hepsini verirsem kaybolma ihtimali de var
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 bak ben 0 3 ten ney ney aldım 2 tane patikli 2 tane patiksiz alt üst 2 tane 5 li takım 1 tane 3 lu takım 3 lü takım 0 1 ay almışım yanlışlıkla 2 tane 10 lu hastane çıkışı aldım alt üst takımdan da 2 tane falan alırım diye düşündüm belkide alt üst takım almam hem çok çabuk büyüyolar hemde gelen misafirlerde getirecek zaten
minik_kurabiyeee Melike_4949 aminn öyle oluyor vallaha çok zor ama az kaldı biraz daha sabır 🥺 aminn inşallah zaten onları alalım kucağımiza hepsi geçecek 💖
Melike_4949 minik_kurabiyeee kız hepsini dediğin bir 10 lu takım bir organizere koy tamam diğer yedekleri falan cantanda tut
Premsesko minik_kurabiyeee Şapka kesin koyun yenidoğan ilk kafasından soğuk alırmış. Şapka takıyorlarmış yoğun bakımda bile
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee zıbın kaç tane aldın bizim bebişler kış bebeği bana kısa kol ve uzun kol dediler 10 tane yetermi ki
Melike_4949 minik_kurabiyeee kız 😅😅 Allah seni tüm herşeyi verme tabiki sadece ilk giyeceği takımı ver tamam çantanı anne eşine falan verirsin tek o takımı al yanına
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay vallaha bilmiyorum dün geceden beri hiç tadım yok🥺 belim omuzlarım sırtım çok ağrıyor
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 zıbınları da daha anladım ama 6 7 tane 0 3 ay alırım diye düşünüyorum benimkide Şubat sonu mart başı doğacak
Premsesko Melike_4949 Guzelligim minik_kurabiyeee Babydurubaby Deletedmom_112 Arkadaşlar diyabetik ürünler denediniz mi ? Diyabetik puding denemek istiyorum ama deneyen var mı ?