Deletedmom_112 Aynurkrm evet okudum yukarda kurı fasulye ve pirinç 109 baya iyi yani hiç ekmek yemiyor musunuz kaç öğün yemek yiyorsunuz ?
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 bende seninle aynı şekilde düşündüm çünkü gerçekten hafta ilerledikçe çok zorlaşıyor iş gözüne büyüyor dün gece bel kasık bacak ağrısından uyuyamadım mesela haftam ilerledikçe daha kötü olacak bu o yüzden şuan yapabiliyorken yapayım çıksın aradan dedim 😅
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee tabi canım aynen öyle doktorlarımız karra versin bizim için hangisi iyi olcaksa
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aminnn cümlemize inşallah 🌺 alışverişi falan ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee bende 1 ay sonra başlarım heralde büyük şeyleri aldım sadece bebek arabası puset beşik yatak falan. İyi kötü aklımda da bi liste oluştu nerden alcağıma da karar verirsem gerisi kolay olacak
2lokummannesiii Deletedmom_112 yavaştan başla almaya. 32 de 30 dan sonra yıkayıp ütüleyip hazırlarsın.
2lokummannesiii minik_kurabiyeee anladım canım. Toz vs olmasın tekrar ondan dedim. Benim yatağımın bazası yoktu aldım gelmesini bekliyorum altına koyulacaklar var. Onun dışında oğlumun odasına şifonyer aldım o da gelmedi onları silip oğlumla kızımın kıyafetlerinden koyacaklarım var. Onun dışında her yerim derli toplu şükür. Annem bir gün camlarımı silecek 😂 her Allahın günü süpür sil yapıyorum zaten. Mesela bak bazam yok ya bugün deprem oldu uyuyordum ödüm koptu ya ödüm. Yatak aşırı sallandı. Gardrop kapının ucu da şifonyerin tepesine çarptı. Uyuyordum uykudan kalktım düşün.
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii dolabı var dolabına yerlestireyim diye düşündüm ay ben dip köşe giremedim 2 3 haftadır o yüzden çok rahatsız hissediyorum kendimi o yüzden bi dip köşe gircem hem doğum için ayrı temizlik yapacağım ona da baya faydası olur ay siz depremi hissetiniz miii çok geçmiş olsunn kıyamam yaaa sizeee💖
Melike_4949 Deletedmom_112 yok canım 25 e kadar aşağıda olur bebek 25 26 ondan sonra yukarda hissedersin farkedersin zaten
Melike_4949 minik_kurabiyeee benim hastane çıkışında tulum yok galiba 😅canım evet hepsini koydum zıbın,alt , üst, içlik, şapka, eldiven, penye battaniye, yelek, çorap
Guzelligim Melike_4949 evet bugün biraz dinlendim sanki inecek gibi corba yapcam zaten bi de dondurucudan hazır bise yeter
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım ben koydum hepsini ince olmasın üstü şimdi yenidoğan daha çok üşüyor hastane sıcak olsada olmasada
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 onları aldıysan diğerleri kolay ya😅 aynen nereden alacağınada karar verirsen daha da rahatlıyor insan