minik_kurabiyeee Melike_4949 ay ilk defa demeyeceğim çorbasını tatlısını yaptım ama çorbasını hiç denemedim görümcem göndermiş bayada büyük nasıl değerlendirebilirim onu düşünüyorum yarısını dolaba atacağım ama 😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee canım dilim dilim kesip buzluğa atsan inşallah şekerini etkilemez dene bakalim
Aynurkrm Melike_4949 her besinden sonra ki 1. Saat sonund a ölçüm yaparak mı karar veriyorsunuz neyin yükseltip yükseltmediğine
Melike_4949 Aynurkrm evet 1.saati dikkate alıyorum bazı şeylerde 1. Saat düşük çıkarsa 2.saate de bakıyorum
Premsesko minik_kurabiyeee Sanırım artık çatımız ayrılmaya başlıyormuş doğuma hazırlık. Doktora sordum adet ağrısı gibi ise normal dedi
minik_kurabiyeee Premsesko anam bir onlar eksikti 😂😂 vallaha şekerle uğraştığımız yetmiyordu evet sanki böyle adet sancısı çekiyorum yaaa belim bacağım kasığım aşırı fena yani🤦🏻♀️
Deletedmom_112 Melike_4949 canım benim böyle yükselince 2.saatede yüksek kalıyor 3.saate düşüyor yürüyüş ve süt ürünleri de fayda etmiyor 1 kere 175 çıktı nevrim döndü sen ne yapıyorsun nası düşürüyorsun ?
Melike_4949 Deletedmom_112 su içiyorum canım ayran içiyorum yürüyüş maalesef pek yapicak halim yok benim 2. Saate düşmüş oluyor genelde 140 130 Lara hazır çiğköfte yememek lazımmış ya lavaşsiz yedim birde
Deletedmom_112 Melike_4949 iyi bari seninki güzel düşüyor benimki düşmemişti uff çok zor çok mu yemiştin
Melike_4949 Guzelligim AA iyiymiş canım bir bakayım benim oturduğum semtte yakın yarın hastaneye gidince alırım
Guzelligim Babydurubaby doğuma yakin ayakların şişti mi dün çok ayakta durdum abim gelmişti akşam bi baktım ayaklarım sis yoksa normal mi artik
Melike_4949 minik_kurabiyeee valla balık düşünüyorum canım bakalım olmazsa da yine aparatif birşeyler yaparım
Melike_4949 Deletedmom_112 yok canım aslında iki üç tane marulla yedim limon sıkıp ne nar ekşisi ne lavaş kullandım içindeki katkı maddeleri yükseltti büyük ihtimalle
Melike_4949 minik_kurabiyeee ne yapicaksin sebze canım? Bende kendime hazırladığım çanta küçük geldi başka büyük bir çantaya geçtim içine kahve ,su ve atıştırmalıkta koyucam çünkü
Deletedmom_112 Aynurkrm hemen yalandan 3 4 tane köfte yapıcam yanına domates salatalık akşama da bamya yemeği yapmayı düşünüyorum kuru fasulye benim şekerimi 175 e kadar çıkardı bidaha yiyemedim :(((
minik_kurabiyeee Aynurkrm ay kahvaltıyı geç yaptım dünden yaptığın mercimek köftesi vardı ondan yerim biraz dün şekerimi 132 falan yaptı
Melike_4949 Guzelligim 36 bitiyor bugün canım yarı 37 ye giriyorum birde galiba adete göre hesaplıyor doktorlar doğumu ultrasonda bir hafta önde çünkü