minik_kurabiyeee Melike_4949 kız valla aşırı yedim 2 3 gündür falan yürüyüşe cikiyodum o da yalan oldu 😂 hamur işi yedim patatesli köfte yedim bide çok az pasta yedim ama valla pastayı az yedim 😂😂😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet çok az yicem canım inşallah şimdi öğlende kabak sote yoğurt iki dilim ekmek yicem inşallah
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet canım seninkide baya yükselmeye başlamış çünkü daha bende 20 hafta var seninki gene az 😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım Rabb’im sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
minik_kurabiyeee Babydurubaby ooo valla sayarsam hepiniz kızarsınız😂😂😂😂 hamur işi yedim patatesli köfte yedim çok az bir şey pasta da yedimm valla daha tövbe yemem😂
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan aynen vallaha geceden beri sekerden mi neyse 1 gram uyku girmedi gözüme
minik_kurabiyeee Melike_4949 bende bugün karnıbahar yoğurtlayacağim yanına da küçük bir kaseyle çorba içerim ekmek yemiyecegim hiç bir türlüsünü tuketmiyorum ben
minik_kurabiyeee Melike_4949 aminn cumlemize inşallah sayılı zaman çabuk gecer derler inşallah bizede çabuk geçer
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan valla hiç bilmiyorum bu gece hiç iyi geçmedi benim için midem yandı daha sonrasında bel ağrısı sağ kasık ağrısı falan hiç güzel değildi vallaha
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Yok demedi herşey normal dedi su fazla olunca ne oluyor bilmiyorumm 🤷♀️
Melike_4949 minik_kurabiyeee bende ekmek olmadan midem bulanıyor doymuyorum canım ekşi mayalı ekmekte dene