minik_kurabiyeee babası tam böyle biriymiş canım zaten işte kadın hakettiği için dayak yer diyor dedim annesi vefat etmiş dedim demekki annen susmuyordu ondan baban dövüyordu hemen benim annem öyle değil doğru konuş dedi 🙄 ölmüs annesine laf söyletirdi bana ya zaten bacağıma vurdu iki tane çok sert değil dedim buda şiddet illa yüzümü gözümü mi dagitman lazım şiddet olması için bıktım artık valla canımdan usandım ya anlamıyor laftan millet tarlada doğuruyordu çadırda yaşıyordu şöyle böyle süreli eskilerden örnek veriyor evde oturmam ona batıyor sanki Sürekli yatıyorsun diyor ne yapim diyorum koşu maratonuna mi çıkayım bu halimle yürüyemiyorum artık bebek baskı yapıyor anlatsam roman olur bu bardak niye burda temiz bulaşıklar niye hala makinede zıkkım dibi kendimden soğudum ya vallaha sonra ben de sinirden elimi dolaba vurunca bebeğe senin yüzünden birşey olucak diyor Allah korusun dedim senin yaptıkların yüzünden birşey olmuyor ben vurunca mi olucak Allah onu ıslah etsin inşallah daha şimdiden yolunu yapıyor bebek doğuncada böyle zırt pırt hastaneye mi gidicez bebeği annesi iyileştirir diyor