minik_kurabiyeee Minikfasulyem_26 benim Endokrin doktoruda öyle dedi 2 3 günde bir veyahutta günde bir açlık tokluk olcsen yeter demişti ama hayatta rahat edemiyorum sabah açlıklarım düşük geldiği halde ölcuyorum
2lokummannesiii minik_kurabiyeee Ben islim kebabı yapacağım yanına da oğlumla eşime patates kızartırım 😂salata ve yoğurt (midem bulandı yoğurttan)
minik_kurabiyeee Minikfasulyem_26 ben artık tıkandım kaldım yaa 😂 hem diyete uygun hem güzel bir şey bulmak yordu afiyetle olsunnn
Minikfasulyem_26 minik_kurabiyeee gercektn yoruyo yani bende tukendim bulamyrm bazen tek salatayla geciriyorm
minik_kurabiyeee Minikfasulyem_26 aynen vallaha birde grip olcam herhalde halsizim boğazım ağrıyor 🤦🏻♀️
minik_kurabiyeee Melike_4949 teşekkür ederim canım eşimden bulaştı herhalde yaa nasıl olcak bilmiyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee ıhlamur iç bol bol limon sıkıp mandalina şekerini yükseltmiyorsa tüket bir parol iç ağrın varsa su çok tüket bu dönemde inşallah çabuk geçer ben de oldum iki üç hafta sürdü nerdeyse 😢 mercimek çorbası yap iç birde sıcak sıcak
Guzelligim Minikfasulyem_26 benim şekerim çok düşük cikiyo yanlış mı diye çok dusundugumden olcmuyorm yüzden endokrinoloji ye gitmem lazım doğumdan sonra daha düşecek çünkü
Minikfasulyem_26 Melike_4949 Allah hepimizin yardimcisi olsun 3 yasnda oglm vr bnm onu birakip doguma gtmek cok dusundryo beni
minik_kurabiyeee Melike_4949 ihlamurum yok ama eşime aldırayım şuanda ağrım yok ama boğazım falan baya acıyor yaa inşallah canım yoksa benim hastalığım çok zor geçiyor öyle yapayım ya
Melike_4949 minik_kurabiyeee elma zencefil kaynatıp suyunu iç, tereyağı eritip az birşey pekmezle karıştır ye , karabiberli süt iç, karabiber zencefil bir tatlı kaşığı bal karıştırıp yut bunları denedim boğaz ağrım öksürüğüm geçmişti