Melike_4949 Minikfasulyem_26 yok elimde ayağımda şişlik yok canım sadece yüzüm gözüm şişti dün bugün normal çok şükür
minik_kurabiyeee Melike_4949 yok ben hiç takmıyorum 😅 bende uzağı göremiyorum diyetine dikkat edersen yükselmez inşallah
Melike_4949 minik_kurabiyeee eşime al dedim valla 😅 ölçmeyince gergin oluyorum korkuyorum kendimi kötü hissediyorum zaten panik atağım var şimdi böyle dokunsalar ağlarım o moddayim bir an önce doğurmak istiyorum inşallah sağlıkla gelsin bu şeker mafetti bizi 🥲🥲
Minikfasulyem_26 Melike_4949 ay ben hic meyve yiyemiyrm hemen sekerm yukseliyo ya.nolck bole sinir olyrm
Minikfasulyem_26 Melike_4949 elma yukseltmiyor heralde bi tek oda cok yemiyorm ztn demin ayva yedim yukseltmis hemen ya
Melike_4949 Minikfasulyem_26 ayvada tatsız bir şey birde şekeri yükseltiyor yani 😅🙄 arada yiyorum ayvayı en çok portakal mandalina tüketiyorum ben meyve olarak kaç çıktı şekerin?
Deletedmom_112 Minikfasulyem_26 meyvelerin yanında süt ürünü tüketiyor musunuz kefir yoğurt süt gibi ya da 3 ceviz 10 badem gibi buna rağmen yükseliyor mu?
Gulsahkizilkan Babydurubaby Evet öyle oluyor zaman nasıl geçiyor asla anlaşılmıyor yaa 😅 Benim ki kendi uyanıyor artık 2-2.5 saatte 1 uyanıyor yemek yiyor 😅
Babydurubaby Gulsahkizilkan biz bugün 1 haftalık olduk daha , bir de süt sağma makinesi kullanıyor musun canım
Gulsahkizilkan Babydurubaby Maşallaahh 😍😍 İlk başlarda kullanıyodum sütüm gelsin diyee. Şimdi de bir yerr gideceğim zaman sağıp bırakıyorum anneme o veriyor. Ama genelde evde olduğum içinn fazla kullanmıyorum artık
2lokummannesiii Kızlar vajinasında mantar olayını yaşayan var mı? Son zamanlarda kaşıntı oluştu ama az. İlk hamileliğimde de sonlarda olmuştu. Elma sirkesi doğal diye onunla temizliyordum malum fitiller bir halta yaramıyor kullanıp sonra tekrar aynısı oluyor.
Gulsahkizilkan 2lokummannesiii Ben çok çektim mantardan ara ara da çekiyorum halaa. Fitil kullanıyodum mecburen tekrrarlıyordı tabii kii. Yediklerimize içtiklerimize dikkat edicekmişiz doktor öyle söylemişti. İşte tatlı hamur işi falan oldukça uzak durucaksn demişti