Guzelligim Deletedmom_112 seker yuklemesi yaptirmadim bi kere suyum 8 i gördü sonra düzeldi diyet yapınca Hayır canm yine de yememem lazim sık sık az az yemem gerekiyo rafine seker bütün herkes için zararli
Deletedmom_112 Guzelligim ben onu bilmiyorum canım adı bilinmedik şeyleri almıyorum ben her aldığımında içeriğine bakıyorum mutlaka öyle yapın
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee onlardan bişey olmazki sen sadece tadına bakmışsın bana doktor her canın çeken şeyin tadına bak diyor mesela
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 yaa o zaman bende kaçamak yapmamış oluyorum😂😂 şimdi poğaça yaptım yarım yedim bakalım kaç olacak şekerim
Guzelligim Deletedmom_112 iyi yapıyorsun canm bence de alma ben o gün ahora dan aldım sütun yanında yiyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah düşük çıkar bende şimdi hastaneye gidicem yüzüm gözüm şiş hissediyorum tansiyon yüksekliği olabilir diye
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee yarım poğaça çok değil hamur işi yediğin zaman ikinci saatide ölçüyor musun ?
Melike_4949 minik_kurabiyeee iyi çıkmış canım hem tansiyon hem şeker yüksek çıktı kan idrar aldı ona göre kadın doğuma çıkarsın dedi sonuç beklicem şimdi
Melike_4949 Deletedmom_112 geldim canım hem tansiyon hem şeker yüksek kan idrar aldı ona göre kadın doğuma çıkarsın dedi sonuç beklicem şimdi
Melike_4949 Deletedmom_112 147/65 çıktı tansiyon canım Şeker 152 çıktı kısır yemiştim sadece bjr kaç kaşık ve bjr bardak ayran içmiştim ama zaten bugün aniden yüzüm gözüm şişti
Melike_4949 Deletedmom_112 bilmiyorum ki canım başkada bir şey yemedim hiç tansiyon yükselince ona mı etki yaptı acaba bakalım sonuçlar ne cikicak
Deletedmom_112 Melike_4949 korkma çokta yüksek değiller 10 birim yüksek bişey olöaz tansiyomda sınırsa pda stres yaptıysan ondan yükselmiştir belki ya da yürüdüysen