Melike_4949 @minik_kurabiyeee günaydın canım ya ben bu doğum yapacağım hastanedeki dahiliyeye gidicem ama çok karışık merkez bina kampüs bina ana bina falan diyor 😅 doktor yönlendirdi geçen yine rica etsem yönlendirir dimi 13 Aralık’ta gidicem perinatolojiyede
minik_kurabiyeee Melike_4949 günaydın canım ay kız bir an doğum yapacağım anladım yaa😂😂😂 yönlendirir bence perinatolojiye neden gidiyorsun
Babydurubaby Melike_4949 Şen pişmaniye Kemalpaşa yedim falan yazmışsın ben korktum vallahi yükseltir şekerini çok diye :) sağlıklı beslenmek önemli ben şuan bile o kadar tatlı şey yemiyorum çünkü tatlı süt de yapmıyor yeşil sebze daha önemli şu süreçte de :)
Melike_4949 Babydurubaby hmm eskiden de millete hep tatlı yedirdiler süt yapar diye 😅😅 haklısın canım , senin kasilmalarin ne sıklıkta olunca gittin doktoruna? Yada kasılman oldu mu ?
minik_kurabiyeee Melike_4949 öyle oluyor canım yediğinde pişman oluyor insan ama iş işten geçiyor çok az bir zaman kaldircam birazcık daha sabır
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım ya bugün kasılman çok 🙄 doğuma hazırlık mi yapiyor rahim acaba 🤔
Melike_4949 minik_kurabiyeee ilk başlarda kilo ve şeker yüzünden oraya yönlerdirdiler o yüzden hep oraya gidiyorum canım 😅 dogururum belki rahim kasılmalarım çok sık oluyor anlamadım
minik_kurabiyeee Melike_4949 hee anladım beni hiç oraya yönlendirmediler ayyy kız hadi hayırlısı bakalımmm
Babydurubaby Melike_4949 eskiler genelde yanlış biliyor maalesef :) benim rutin kontrolüm vardı kontrolde farketti doktorum açıklığım olduğunu
Melike_4949 minik_kurabiyeee devlet hastanesi canım ya işte ulaşamam doktora bakalım çok olursa giderim magnezyum içiyorum kasılmalar için
Melike_4949 Babydurubaby hmm anladım canım bende 13 Aralık’ta gidicem magnezyum kullanıyorum kasılmalar için aşağıdaki kemiklerim falan ağrıyor bebek çok baskı yapıyor aşağıya bakalım ne zaman gelicek kaç haftada doğum yapmıştın ?
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa anladık canım belki doğum için rahim hazırlık yapıyor olabilirler tam kaç haftalık oldun ki
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa maşallah 🧿 hadi hayırlısı bakalım benim sabah açlığım 74 çıktı canım
Melike_4949 minik_kurabiyeee masallah canım benim yüz 120 mi çıktı,geçti şuan o kasılma hissi bakalım sağlıkla gelsin inşallah 13 aralıkta 38 haftanın içinde oluyor çatı muayenesi falan yapıyorlar belli olmaz daha erkende giderim belki
minik_kurabiyeee Melike_4949 hmm anladım canım geceden de poğaça yedim ya belkide ondan öyle çıktı ben gece yatmadan 3 bardak falan ayran içtim 😂 aynen öyledir çatı muayenesi falan olursun belki
Melike_4949 minik_kurabiyeee iyi yapmışsın 😅 ben bir küçük mandalina yedim sadece sonra uyudum aynen canım ama bir önceki gün yediklerim sabah şekerimi etkiliyor kardeşime molada strip al dedim oda getir görürümü yapiyor bu aralar sağolsun 😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee ay kız dogurcam gibi hissediyorum inşallah dogururum 😅😅 regl sancısı gibi sancım var çok az rahimde foruma bakıyorum herkeste varmış normalmiş