minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen öyle bende de hemen hemen bakım ürünleri kaldı kıyafetlerini dert etmiyorum zaten hayırlısı bakalım sağlıkla gelsinler
Melike_4949 minik_kurabiyeee ben çok almadım ya pişik olur mu bakayım ona göre alırım sonra stok yapmak istemedim
Melike_4949 minik_kurabiyeee karnıbahar yaptim canım yemeğini kocisimide poğaça yaptım😅😅 bende ucundan tadina bakarım benim aşermem bitti kocamın asermesi başladi börek çörek istiyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee yap yap yesin 😅 bir küçük yedim bakim kaç cikicak insülinü vurdum öyle yedim sağol canım
Melike_4949 minik_kurabiyeee 1 parmağımda 197 bir parmağımda 143 çıktı 🤷🏻♀️ hangisi doğru bilmiyorum ama yükselmiştir her türlü şimdi bol bol su içeyimde hızlıca düşsün
Babydurubaby minik_kurabiyeee yok camım etmiyorum doktorum normal beslenebilirsin dedi , benim zaten şekerim yüksek değildi hatırlarsın belki o yüzden artık etmiyorum
Guzelligim minik_kurabiyeee zaten proteinle beraber yemeliyiz daha az yukseliyo oyle😊 ay keşke daha önce yeseymissin 🌸🩷