minik_kurabiyeee Melike_4949 biz direk kabuguyla atıp közlüyoruz😅 aşırı mükemmel oluyor çocukluğumun tadı yaa afiyet olsunn yok kuzum çekmesi canım rahat ol 💖🥰
Melike_4949 minik_kurabiyeee kabuğuyla attık bizde canım öyle oluyor eşim çok seviyor 😅 aynen çocukken ne yerdik ya cips gibi gelirdi bana sobayla ısıtalım dedik evi minnoş gelecek diye 🤲💞 sen mercimek tarifini yaptın mı ?
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen aşırı güzel oluyor sürekli yapardık kışın vazgeçilmezimizdi😅 benimde eşim çok sever köye gittiğinde yaptırır mutlaka aynen canım ısınsın ev soğuk olmasın biz şimdiden yaktık 😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee iyi yaptın canım bizde öyle bugün de kar soğuğu var ya buz gibi dışarısı 😅
Meleksima Gebelık sekerı olup erken doğuran var mı gerçekten yoksa, gözümuzu mu korkutuyor lar, acaba
Melike_4949 Meleksima gebelik süreci boyunca diyete uyulmazsa ,ani bebek ölümleri ve erken doğumu tetikliyor maalesef korkutmak için değil,dikkat edin diye uyariyorlar 🙏
Meleksima Melike_4949 evet bılıyorum sadece olan var MÖ dıyorum çünkü canan karatay bunu normal kabul edıyor çünkü herseyımız degısıyor yararlı bırsey yeyınce de şeker çıkıyor hurma çok faydalı ama ben yıyınce 200 180 çıkıyor ne yapım yemıyım mı bır tane daha kızımda da öyle dedıler benım kızım 40 haftada doğdu valla bilmiyorum
minik_kurabiyeee Melike_4949 bizim burasını aşırı kötüydü çok rüzgar vardi bazı evlerin çatıları uçmuştu bizim burda kar bekleniyor ama daha bir şey yok şimdilik
Melike_4949 minik_kurabiyeee ay evet ya her yeri sel basmış fırtına çıkmış gece bende rüzgar seslerine uyandım
Melike_4949 minik_kurabiyeee günaydın canım gece böyle tatlı yeme isteği ile birde kan şekerin düşmüş gibi uyanıyor musun sende ?😕
Guzelligim ![https://mutluresim.com/images/2023/11/27/nxXM8m.jpg] Günaydın kızlar hepinize hayırlı haftalar 2 gün annemlerdeydik bayağı yoğun geçti ve diyetsiz çok fazla yedim gerçekten dikkat etmeyince daha fazla yeme isteği oluyo şekerim hızlı düştüğünden bu hafta yine başladım bakalm az az sık sık yemeğe sabahki menum krep oldu tabi tam doymadım sonrasında yine biseler tirtikladim 2 kasik badem unuyla ve tam bugday unuyla yaptim gayet lezzetli oldu tam bugday unuyla yaptığımda çiğ kalıyordu sizler nasilsinz🌸🥰
minik_kurabiyeee Guzelligim merhabalar günaydin insanın yedikçe yiyesi geliyor şekerinizi ölçtünüz mu onları yedikten sonra kaç çıktı valla benim bu ara biraz düzeneği bindi gibi ama bilmiyorum ne zaman böyle olsa ardından çok yükselmeye başlıyor arada çok düştüğünde tatlı falan yiyorum ama bi daha da o şekilde yapmayacağım 2 3 gündür canım aşırı patates istiyor burnuma kokuyor hatta ama yapsam küçük lokma yesem mi yemesem mi kararsız kalıyorum
minik_kurabiyeee Melike_4949 benim 2 3 gündü burnuma patates kokusu geliyor nasıl gecircem bilmiyorumm 🤦🏻♀️
Melike_4949 minik_kurabiyeee ye canım bir kaç tane daha önce yedin mi ? Çok mu yükseltiyordu ? Bence bir kaç tane yiyebilirsin
minik_kurabiyeee Melike_4949 valla hamileliğin boyunca sadece 1 kere yedim oda kızartmaydı ama onu yedikten sonra avmye gidip baya yürümüştüm eve geldiğimde 75 e düşmüştüm şekerim cesaret edemiyorum yaa
Guzelligim minik_kurabiyeee badem unu yukseltmez tabi tam bugday ürünün yerine hindistan cevizi unu da alabilirsin ikimizin cok degisik bence sen bi dene olc ona gore yaparsin migrosta da var badem unu falan benim zaten çok düşük ya sana yardimci olmaz artık dahiliyeye gidersem onun yönlendirmesiyle hareket edecem ama esim sende seker yok cihaz aldırmam sana deyip duruyo dikkat ediyorsan niye yükselsin yükselmez valla borekte yedim tatlı da yedim hafta sonu olcmedim çünkü acligim çok düşük olduğu için hiç yükselmedi diyorm.insanin istediğini yiyememesi ne kadar kötü ya geçen tam bugdayla Börek yaptim hiç lezzetini hissedemedim olcmedim de öncesi düşüktür diye Hiç denedin mi patates yiyip