Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen canım vakit yaklaştıkça insan daha çok duygu yüklü oluyor heyecan korku hepsi bir arada oluyor 💗🥲🤲 sağlıkla gelsinler inşallah
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay öyle vallaha bilgin kargolardan bazıları geldi Açarken gözlerim falan doldu bi tuhaf oldum ve zaman geçtikçe korku heycan daha çok oluyor aminnn🌺💖
Melike_4949 minik_kurabiyeee bir tabak dolusu lahana sarması yedim bakim kaç cikicak 😅 bir yüksek bir düşük çıkıyor akşam tokluğum
Melike_4949 minik_kurabiyeee lahana sarması yedim iki tane kemal paşa tatlısı 180 çıktı fazla yedim galiba sarmayı içine çok az pirinç koymuştum ondanda olabilir 🥲
Guzelligim minik_kurabiyeee Komşunun makinesiyle olctum şimdi farklı parmaklardan yedikten 1bucuk saat sonra kuru fasulye ve dovme pilavi.102 benim makineyle olctu komşunun makinesiyle 114 çıktı accu chek markasi
minik_kurabiyeee Guzelligim yine iyi çıkmıştı kuru fasulyeye göre makineler arasında değişiklik oluyor çok bi fark yok bence sıkıntı olacağını sanmıyorum
Guzelligim minik_kurabiyeee sağol canm darısı başınıza insaAllah benim de dogumuma dogum kanalina tamamen yerlesmemis işte hayırlısı bakalm
Guzelligim minik_kurabiyeee 2 tabakta yemisimdir ama aclik çok düşüktür yine hipoglisemi böyle biseymis
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım aslında pirinç çok yoktu içinde ama bilemedim fazla yedim büyük ihtimalle 🙄🙄 akşamları bir garip oluyor şekerim ya
minik_kurabiyeee Melike_4949 az da olsa yükseltmeye yetiyor işte canım ben hiç pirinç vurmadım ağzıma 6 aydır 😅 bence tüm günün acısını çıkarıyor akşamları senin şeker 😂
minik_kurabiyeee Guzelligim ayy inşallah valla çabucak geçsin zaman yaa yerleşir inşallah normal mi istiyorsun sezeryan mı
minik_kurabiyeee Guzelligim yaa baya düşük canım ama yüksek daha zor bence tabikide düşüğüde çok zordur ama en azından istediğini yersin bence
Melike_4949 minik_kurabiyeee kesinlikle beni şoka uğratıyor her akşam 😅😅 yarabbim ya pirinç şekerin düşmanı ya abovvvv baklava yedim bu kadar çıkmadı 🙄🙄
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen canım dikkat ediyorum şimdi süt içtim uyumudan ölçerim yine en son ölçtüm 138 falandı
Guzelligim minik_kurabiyeee tabiki canm her durum zordur ama yediğin için şekerli seyler daha hızlı dusuyo dedi dr ben dikkat ettiğimde de çok düşük oluyo bu da diyabete davetiye çıkarıyor
Benazir_507 Babydurubaby bunları denedikten ne kadar süre sonra ölçüyorsunuz şekerinizi. Hemen sonrasında mı yoksa bir saat sonra mı?