Melike_4949 minik_kurabiyeee olabilir canım bende makarnadan sonra ilk bir saati ölçemedim komşuya gittim orda bir dilim kek de yedim makarnadan sonra iki saat geçti galiba birde kekten şuan 126 ilk saat yükselmiş demekki
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım kekte yedim ya 😅 ama uzun zamandır canım istiyordu zaten nasibim varmış demekki
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım daha yemem ama iki gündür başım sersem gibi gözlerim yanıyor böyle sanki anlamadım gitti 😐
Guzelligim minik_kurabiyeee insaAllah bakalm bebisim gelmeden gidebilir miyim bilmiyorm geldikten sonra da biraz zor
minik_kurabiyeee Melike_4949 ve gebelikte yüksek tansiyonda sıkıntı biliyorsun değil mi canım istersen bir hastaneye git
minik_kurabiyeee Melike_4949 nar ekşisi diycem ama şekerini yükseltir oda benim annem tansiyon hastasiydi da yoğurdun içine limon sıkarrdı sodaya sıkardı nar ekşisi sulandırıp içerdi yükseldiğinde
Melike_4949 minik_kurabiyeee tam şuan sodaya sıkıp içiyorum canım çok yüksek olunca çarpıntı oluyor bende anlıyorum şuan yok
Melike_4949 minik_kurabiyeee bilmiyorum ki canım midem yanmıştı iki gece uyuyamdim dengem şaştı birde bu novarapid tokluklarimi etkiliyor diyabet hemşiresinin dediği gibi o yüzden 8 üniteye döndüm tekrar bir dahaki kontrolde doktora sorarım artık