Melike_4949 minik_kurabiyeee inşallah canım öyle yapayım şeker değil bu yemek yapma zorluyor insanı 😅😅
Guzelligim minik_kurabiyeee her türlü gluten yememem lazım ama doymuyorum 2 tabak yemek yemeliyim o zaman bi dahiliyeye gideyim olmadi
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet şuan da da ölçtüm 122 çıktı mercimek çorbası tavuk yedim ne yükselttigini acaba aç kaldım bi anda yedim ondan mi oldu
Melike_4949 minik_kurabiyeee olabilir canım bende makarnadan sonra ilk bir saati ölçemedim komşuya gittim orda bir dilim kek de yedim makarnadan sonra iki saat geçti galiba birde kekten şuan 126 ilk saat yükselmiş demekki
Guzelligim minik_kurabiyeee insaAllah bakalm bebisim gelmeden gidebilir miyim bilmiyorm geldikten sonra da biraz zor
Guzelligim minik_kurabiyeee Komşunun makinesiyle olctum şimdi farklı parmaklardan yedikten 1bucuk saat sonra kuru fasulye ve dovme pilavi.102 benim makineyle olctu komşunun makinesiyle 114 çıktı accu chek markasi
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım kekte yedim ya 😅 ama uzun zamandır canım istiyordu zaten nasibim varmış demekki
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım daha yemem ama iki gündür başım sersem gibi gözlerim yanıyor böyle sanki anlamadım gitti 😐