minik_kurabiyeee Bernalts aynen çok şükür 🤲🏻 inşallah çabucak gelirsin bu zamanlara su gibi geçsin zaman senin için çünkü gerçekten çok zor ben 7 . Haftadan beri bu şekildeyim yorulduğumu yıprandıgimi hissediyorum
Melike_4949 Bernalts kesinlikle, bende bu süreçte Allah’ım bu çektiğim zorluklar günahlarıma kefaret olur inşallah dedim sürekli saat başı şekeri kontrol etmek karnında ki masum melek için endişelenmek 😢 Rabb’im kolaylaştırsin inşallah yolumuzu
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay bende gece hiç uyuyamadım sebepsiz 5 miydi 5 bucuk muydu neydi uyumuşum bir geri eşimi işe gönderirken uyandım 7 buçukta sabah 1 saat uyumuşum geri uyandım zaten 😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee ay ben de gece 1 de midem tuttu bir saat arayla iki sefer istifra ettim sonra 4 e kadar uyuyamdim sabahta 8.20 gece uyandım 😅😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 kötü oluyor bugün de sersem gibiyim öyle 😂 mide yanmasını söyledin mi doktora
minik_kurabiyeee Melike_4949 😅 gaviscon kullanabilirsin aslında canım ay bende bugün banyoda tabureden düştüm 🤦🏻♀️
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay nasıl oldu hiç anlamadım ki taburenin ayağına ne olduysa birden Allah’tan ki karnıma falan bir şey olmadı popomun üzerine düştüm popomla belim ağrıyor biraz
Melike_4949 minik_kurabiyeee dikkat canım çok ağrın falan olursa acile git uzun süre aç kalınca baş ağrın oluyormuydu senin ?
minik_kurabiyeee Melike_4949 ağrım şuan çok yok hareketleride iyi çok şükür ya evet oluyor şuan başım ağrıyor biraz aç kaldım ama şekerim 107 yoğurt ve biber turşusu yedim onlar mı yükseltti acaba
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynı şeyi yaşıyorum biraz turşu suyu içtim şekerim 160 şuan bugün bir garip çok aç kaldım diye dengesi mi şaştı anlamadım insülin vurup yemek yicem bakalım kaç cikicak
minik_kurabiyeee Melike_4949 canım benim bir kaç gündür hiç 120 nin üstüne cikmiyordu çok şükür ama 90 da inmedi yani anlamiyorum sabahlari düşük çıkıyor bi ama sürekli sık sık besleniyorum ondan mi acaba
Melike_4949 minik_kurabiyeee olabilir canım ben bugün pek sağlıklı beslenmedim doğrusu şimdi insülin dozunu iki doz yüksek vurdum pazı kavurdum sarımsaklı yoğurt ile yiyeceğim birde salata basım gözlerim fena şekerim düşmedi 3 ten sonra hiç şimdi düşer inşallah 🙏 dikkat et sende turşu tüketmemek lazımmış aslında bilmiyordum tansiyonu yükseltiyormuş
minik_kurabiyeee Melike_4949 baya yükselmis canım yaa bende yeşil fasulye ve pirinç pilavı yaptım pirinç pilavı eşime inşallah düşer şekerin ben bi yandan kendi şekerime seviniyorum yani hiç 120 üstü olmadı kaç gündür ya aslında turşu yediğim yağlı biber turşusu oluyor yaa o çok tuzu yok zaten ama dikkat etmekte fayda var tansiyonumda düşüyor ama tedbiri elden bırakmamak gerek
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım bir kere sağlıksız beslenince hemen şaşırıyor dengesi şekerin şimdi çok dikkat etmem gerekiyor bebiş hareketleri iyi şükür 🙏 inşallah iyice düşer şekerim bir kaç gün ölçüp yazicsm sonra yine dahiliyeye gidicem inşallah
minik_kurabiyeee Melike_4949 öyle valla bi düzenleme bozunca çok zor oluyor çok şükür canım inşallah 🙏🏻