Melike_4949 minik_kurabiyeee ekşiliği etkiliyordur belki o zaman süt iç mide yanması çok kötü uyutmaz
minik_kurabiyeee Melike_4949 olabilir birde hazır yemiyorum evde kendim yapıyorum aşırı kötü ya bazen hafifliyo geri başlıyor anlamıyorum 😂
Eddaa57 Elifaco benimde 140 çıktı doktor yinede dikkatli olmamı ara ara ölçmemi söyledi hangi besinleri tüketiyosunuz acaba ben 24 haftalıkken yaptırdım şuan 26+3 oldum ama çok dikkat ettiğim söylenemez
Elifaco Eddaa57 ben karbonhidratlı şeyler tuketmıyorum tatlı yemıyorum çok nadır ara ara oluyor oda olursa bunları kesersenız yükselmez
Patito__ Premsesko uc tane dolma degilde iki yersiniz birde corba Ara ogunlerde sdce meyve ve sut veya galete ve sut vermisti bana drum Siz diyetisyene gitseniz o da liste verir sekerinizi takip edin iyi gidiyorsa problem yoktur
Melike_4949 minik_kurabiyeee günaydın kız gece midem bir yandı bir yandı en son istifra ettim rahatladim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
minik_kurabiyeee Melike_4949 günaydın ay gece benimde midem çok kötüydü kaç sefer midem bulandı ama istifra etmedim
Melike_4949 Premsesko günaydın canım gayet güzel çıkmış gece midem çok yandığı için süt içtim ben sabah açlığım 113 çıktı zaten yüzün altına hiç düşmedi
Premsesko Melike_4949 Açlık 85 tokluk 87 geldi bu tabakla 😣 şüpheye düştüm ama cihazı dün hastane kan tahlili ile bile kıyasladım doğruydu.
Melike_4949 Premsesko benim tabağımda böyle oluyor genelde canım ama hiç 87 görmedim 😅 açlık anca tokluk 120 altı çıkıyor böyle yiyince benim açlık 100 120 arası çıkıyor sabahlari benim ama cihazının adı neydi?
Melike_4949 minik_kurabiyeee istifra edince rahatladım çok kötü olmuştum şimdide oturma odasinda orta boy bir halı vardı onu yıkadım banyoda birde koltukları silicem son 47 gün ❤️🤲
Premsesko minik_kurabiyeee Sence şekerimin az yükselmesi normal mi bu tabakla 1. Saat sadece 87 geldi açlığımda 85 di gece biraz ayva yedim limonlu 😂