Melike_4949 minik_kurabiyeee Aynen öyle canım gerçekten şeker yüksekliği daha kötü inşallah düzene girer bakalım yarın baslicam inşallah kaç lira bu insülin canım çok mu pahalı
minik_kurabiyeee Melike_4949 aşırı pahalı benim insülinim bitmişti recetem de de yanlışlık olmuş eşim hani şey dedi neyse şimdilik alalım dedi 913 liraymiş geri sgkdan gidip raporumu değiştirdi ama sigorta karşılıyor zaten
minik_kurabiyeee Melike_4949 ben akşamları kolumdan eşime vurduruyorum o vuruyor çünkü bacağım da yer kalmadı artık sertlesti hep sabahları da ben kendim bacağımdan vuruyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee anladım canım bölgesel olarak yer değiştirerek yapmak gerekiyormuş zaten galiba
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen ama bi müddet sonra etin sertlesiyor morariyor akşamları koldan vuruyorum o yüzden
Melike_4949 minik_kurabiyeee oo iyiymiş benim doğuma 2 buçuk ay falan var zaten canım çok şükür buzdolabında kaç derecede saklıyorsun
Melike_4949 minik_kurabiyeee bende öyle yaparim canım artık sert yerinden vurulmaz zaten iğne hemen batıyor mu 🙀🙀
minik_kurabiyeee Melike_4949 öyle valla Allah yardımcımız olsun bende bi an önce sizin haftaniza gelseydim birde amniyotik bant göründü onunda endişesi var bende ya
Melike_4949 minik_kurabiyeee o ne canım bilmiyorum? İnşallah canım Allah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
minik_kurabiyeee Melike_4949 valla bende bilmiyodum geçen haftaya kadar plasentanin artıkları sebebiyle oluyormuş çok düşük bir ihtimal bebeğe yapışıyormus ama organlari parmakları falan oluştuktan sonra o da çok düşük bir ihtimalmiş ve milyonda bir görülüyormuş
Melike_4949 minik_kurabiyeee bebeğe zararı oluyor mu yani canım inşallah hayırlı haberler alırsın inşallah