Melike_4949 minik_kurabiyeee hepsinden 10 dan fazla var canım galiba saymadım kış bebeği olucagi için üst yelek sweat yada tulum tarzı şeyler gerekirse alırım yine
minik_kurabiyeee Melike_4949 ya ben neyden kaç tane alayım kararsızım ya Şubat sonu mart başına denk geliyor
2lokummannesiii Melike_4949 2.5 saat sonra nasıl 120 çıkar ki ? Bence streste etkiledi bilmiyorum belki de araya soda içmem de etkiledi ay ne bileyim kafayı yicem. Doktoruma sorsam normal der. Senin de yükselmiş canım. Ben şimdi ayva yedim yarım tarçınlı süt içicem.
Melike_4949 2lokummannesiii soda yükseltmez ki? sade sodaysa asıl düşürmesi lazımdı sıvı sonuçta fazla yemiş olabilirsin belki streste yükseltir bende süt içtim yarım bardak
2lokummannesiii Melike_4949 ne bileyim canım anlamıyorum inanın ki. Normal çıkan şeker nasıl böyle oldu bilmiyorum. @Pamuk
Pamuk 2lokummannesiii İnan bende bu işten bisey anlamıyorum.Ne kadar dikkat edersen et sürekli sorun.
Derin-derya09 Benim ölçümlerim sabah 125 Öğlen 168 akşam 95 çıkıyor dünde buna yakın çıktı acaba Öğlen neden fazla çıkıyor olabilir ? Ispanak yemegi yogurt 3 dilim tam buğday ekmeği yedim diğer öğünlerde de ekmek yiyorum. Öğlen saatlerinde artıyor olabilir mi ?
Derin-derya09 Babydurubaby bence de çok ama benim bebeğim 1 hafta geride kalmış o yüzden diyetisyen yemen gerekiyor diyor
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii canım bende çok yoruldum ama 2 buçuk tane çok fazla değil mi sinir ve streste aşırı etkiliyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee herşeyden 10 tane al yeter bence 0.3 ay çok alma 3.6 ay al çabuk büyüyorlar
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii köftenin içinde ekmek var yaa ondan yükselmiştir geçen gün bende köfte yaptım içine mecbur galeta koydum o zaman da sınırın üstüne çıkmamıştı ama yinede yukseltmisti
2lokummannesiii minik_kurabiyeee bilmiyorum canım sanırım ondan da olabilir. Bir sıkıntı oldu kesin ama. Dikkat edicem daha fazla.
Bernaaa35 minik_kurabiyeee insan piskolojikmen kendini kötü hissediyor normal de kimseyi umursamam ama hamilelikten olsa gerek kafamda kalıyor
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii ekmek çünkü baya yükseltiyor maalesef ya aynen valla çok dikkat etmemiz gerekiyor