Deletedmom_112 Gulsahkizilkan ay benimde sağdan ölçünce yüksek çıkıyor biliyor musun çok ilginç seninki gene 3 fark benimki 10 fazla
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan sağlık ocağına gitmiyorum ama cihazı biliyorum hepsiburada trendyol da falan satılıyor fetal doppler ama ben sağlıklı olduğunu düşünmüyorum doktorlarda önermiyor
Melike_4949 Aaa122 Benim alerjik kaşıntım vardı arada yokluyor karaciğer enzimleri normal kurdeşenim var ondan olabilir
Babydurubaby minik_kurabiyeee süt yoğurt vs şekeri dengelediğinden ben gece uyumadan 1 bardak hep içiyorum 💕
Gulsahkizilkan Günaydın kızlaarr. Açlığım 79. Kahvaltıda 1 yumurta haşladım maydanoz dereotu limon ile karıştırıp yedim yarım bardak süt ve çeyrek tam buğday ekmeği bakalım 5 dk sonra ölçücem. Sizde ne var ne yok
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan ay maşallah çok iyi ben biraz geç uyandım bide uyanır uyanmaz yiyemiyorum ya bende yumurta yaparım peynir zeytin bakalım
minik_kurabiyeee Melike_4949 daha iyi olmuş şimdi o baya toparlar diyetine de dikkat et hangisinden ve kaç ünite başladılar