Melike_4949 minik_kurabiyeee yok canım 10 ml falan yarın dahiliyeye randevu buldum inşallah gidicem hemen olmazsa yeni cihaz alicam baş ağrım hafifledi biraz ama
minik_kurabiyeee Melike_4949 hmm dahiliye de endokrine yönlendiriyor ki ya ordan oraya gönderiyorlar oda yoruyor insanı
Melike_4949 Aysecirit19 yarın dahiliyeye gidicem canım cihaz varsa öneriside isticem insülin kullanmam gerekiyor bence hiç düşmüyor
Deletedmom_112 Babydurubaby canım ben bi kase taze fasulye, 2 parça ızgara tavuk, 1 dilim ekmek, yanında 2 kaşık yoğurt ve salata yedim 123 geldi nasıl ?
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 süper çıkmıışş ben ölçemedim yaa misafirlikteydim 2 saat geçti şimdi ölçüyüm bakıyım
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 muhteşem çıkmış 🌺 herhangi ekstra bir şey yaptın mı gün içinde yürüyüş falan
Babydurubaby Deletedmom_112 ben bugün kontrole gittim artık haftada birkaç kez ölçsen yeter dediler bana o yüzden akşam yemeğimde ölçmedim Farklı biley yersem o zaman ölçerim dddim kontrol amaçlı :)
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaaa insülin başlar size bence ama insülin başlanması daha iyi olur çünkü yüksek şeker daha çok zarar verir bende insülin kullanıyorum hiç bir zararını görmedim o yüzden tedirgin olma🥰
Melike_4949 Aaa122 Benim alerjik kaşıntım vardı arada yokluyor karaciğer enzimleri normal kurdeşenim var ondan olabilir
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee dışarda yürüyüş yapmadım bugün ama yatmadımda baya yoruldum evin içinde hep yürüdüm diyebilirz onun bile etkisi var bence
Deletedmom_112 Babydurubaby yaa çok güzel gözünüz aydın bana da öyle dediler ben paronaya oldum günde 10 kere falan ölçtüğüm oluyor çünkü böyle ne yersem yükseltmiyor her şeyi daha yeni öğreniyorum ama sizin adınıza çok sevindim 💗
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 121 çıktı demek ki çıkmış neden öyle oldu anlamadımm. Halbu ki dün ki yediklerimle aynı yedim yanii :( gün içinde abarttım sanırım ondan oldu yaa
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 bide bizimkine biraz yükseldim 20 dk önce falan atıştık azcık ondan mı bilemiyorm keşke ölçseydim 1 saat sonra yaa tüh
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 kabak ve cacık yedim yine. 2 bardakta çay içtim o kadaar. Açlığımda sıkıntı olmuyor genelde 75 80 çıkıyor
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan stres çok etkiliyor maalesef etrafınızdaki herkesi uyarın sizi strese sokmasınlar benim şekerimi tansiyonumu her şeyi etkiliyor maalesef