Melike_4949 Guzelligim benimde iki ay kaldı ya bir an önce kucağıma almak istiyorum bebegimi inşallah
minik_kurabiyeee Melike_4949 kizzz bende bayılırımmmm 😏 ya birde şöyle ki kalabalık ortamdaydik herkesin yiyip bi senin yememende tuhaf kaçıyor yanii😂😂😂😂😂 garip oluyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee ay evet ya bende dün annemlerde kızarmış tavuk var ya ondan yemiştim biraz ekmekle 160 çıktı tabiki 🥲😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee ya bende bu Allah’ın belası makineyi başıma bela ettim çoğu kişi yanlış ölçüyor diyor güvenemiyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee annemlerin orda yakın bir eczane vardı oraya sordum merkezde var bir sürüde yürüme mesafesi çoktu
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee aa nedenki 170 çok yüksek değilki benim arkadaşımın 200 üstü hep insülin bile başlamadılar diyetle sınırda tutuyor ona rağmen doğuma yaklaştı suyu falan mı fazla ki
minik_kurabiyeee Melike_4949 şekerden dolayı daa bu serumdan sonra yükseldigine söyledim 170 falan oluyor dedim direk yatış verdi takip yapalım burda dedi
Melike_4949 minik_kurabiyeee hmm anladım canım hayırlısı olsun inşallah bakalim kaç gün kalıcaksin belli mi ?demekki 170 yüksek ya 🥺🥺 bebek için ne dediler peki
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah kuzum daha tam belli değil ya evet 170 diyince şok oldu çok yüksek takip altına almam lazım seni dedi bebeğin suyu kilosu gayet iyi 590 grammış🥺🥺🥺🥲 bebeğin her şeyi iyi çok şükür ya
Melike_4949 minik_kurabiyeee çok şükür canım maşallah demekki yüksek baya ya bende korktum şimdi bak arada 170 leri görüyordum kaçamak yapınca 🥲🥲 inşallah güzel çıkar sonuçlar bir baksınlar bakalım
minik_kurabiyeee Melike_4949 çok şükür 🤲🏻 oyle diyince doktor bir tırsmadım değil yani inşallah ya bakalım hayırlısı
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee canım ben akşam mesela bi hastaneye gittim benim cihazım hep normaldi arada test ettiriyorum hastaneninki bayerdi oda çok iyi bi marka benimki 20 birim fazla ölçtü bi süre sonra ben kafalarınun karıştığını düşünüyorum
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 bende cihazımı yanımda getirdim hastanede yattigim süre boyunca kontrol etcem bencede kafalari karışıyor artık
Melike_4949 minik_kurabiyeee gerçekten bende tırstım valla şuan yoğurt yiyorum habire iyi hissettiriyor şekeri düşürüyor diye o serumdada ne varsa yükseltmiş öyle
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee çok üzüldüm korkma 170 aşırı yüksek değil gene kontrolde ol ama canını sıkma yani bence normal çok üzün süre tutacaklarını sanmıyorum devlet hastanesine mi gidiyorsun ?