Babydurubaby 2lokummannesiii evet bugün kontrolümüz vardı bebek doğum pozisyonunu almış doktor 38.-39.haftada gelir diye düşünüyorum dedi :)
Guzelligim minik_kurabiyeee canm geçen borek yedigimde 166 lazım gördüm.disarda cigkofte ve mercimek çorbasına da aynı sekilde 1.yuksek çıkınca stres yaptım 2.si de yüksek çıkıyordu ölçmeye bıraktım ucumda bitti bugün alacam insaAllah çünkü bazen kaçamak yapınca çok merak ediyorm
minik_kurabiyeee Guzelligim ben artık eskisi gibi kaçamak yapmıyorum tadımlık alıyorum her şeyden de dün aşırı yukselmisti bi endokrine gitmem gerekiyor evet bakarsın en azından ne kadar yükseliyor diye kaç haftalıksiniz
Guzelligim minik_kurabiyeee dün neden yükseldi.eczaneye gittim de artık gelmiyor o marka dedi. 35 haftalik 1 kg almışım ya 12gunde
Secildoga Melike_4949 ben bayerin cihazını aldım ama ikilemde kaldım baş parmaktan ölçtüm 142 çıkıp işaret parmağım 126 çıkınca şaşırdım okadar fark olmasına
Melike_4949 Secildoga baş parmak ve işaret parmağı kullanılmiyor pardon ben yüzük ve orta parmağımı kullanıyorum sizde öyle yapın ve üst üste ölçmeyin sağlık ocağında test ettirin cihazı
Guzelligim Secildoga merhaba ben işaret ve orta parmagimla olcerdim.sonradan yüzükle orta parmakta n olculdugunu öğrendim.cok yakin dakikalarda ölçmek yanlış sonuç veriyormuş başka bi cihazla aynı dakika da olcebilirsinz
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee hünnap şekerim yokken faydalı diye öylesine yerdim sevdiğim için iğde gibi bişey denemek lazım tekrar iyi gelebilir
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee canım sana bir şey soracağım sağlık ocağındaki cihaz ile kalp atışını kaçıncı haftada dinlemeye başladın ?
minik_kurabiyeee Guzelligim çünkü 2 sefer serum bağlandı şeker olduğu için onda da şekerim aşırı yükselmiş maalesef 😏 ya bazen ödem falanda olabiliyor aslında toplamda kaç kilo aldınız
Guzelligim Kizlar rinachek seker ölçme aletini kullanan var mi Eczacı kampanya olduğunu söyledi de eskiyi getir yeniyi götür
Melike_4949 minik_kurabiyeee geçmiş olsun canım sen kaçamak vs yapmıyorsunki niye öyle olmuş insülin dozun mu yetmiyor acaba haftanda büyüyor ya 🥺
Guzelligim minik_kurabiyeee çok geçmiş olsun ya valla benimde bi kaç gundr bayağı stresli geçti yükselmiştir uçta alamadim yoktu merak ediyorm.8 kg aldm ama ilk 6 ay aldm 7 kilo falan