Melike_4949 minik_kurabiyeee bakteri yüksek baya onun için toz şase verirler büyük ihtimalle ihmal etme git doktora
minik_kurabiyeee Melike_4949 şekerimi de ölçtüm şuan 4 dilim bitter çikolata yedim yaa ölçtüm şimdi 91 olmuş 1 tüp kan vermekle düşüyorsa şekerim ben her gün kan vermeye razıyım 😂😂😂
2lokummannesiii Deletedmom_112 benim doktorum da çok katı diyet yapıyorsun bu kadar olmaz dedi mesela. Ama ben yine de mesela canım çeken şeyden bir ısırık alıyorum😂
Deletedmom_112 2lokummannesiii bana da öyle dedi sürekli olmamakla istediğinden ye dedi çok canım çekerse tatlarına bakarım artık
2lokummannesiii Deletedmom_112 evet evet tadına bak canım hiç olmayınca da olmuyor. Rabbim korusun bebişleri.
Melike_4949 minik_kurabiyeee çok geçmiş olsun canım enfeksiyon kasık ağrısı ve alt karın ağrısı çok yapıyor bendede var maalesef ama bakteri yok bende
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen yaa kız ben çok kötüyüm 20. Haftadan sonra hiç midem bulanmiyordu bi anda midem bulandı ya
Deletedmom_112 2lokummannesiii ayy evet Rabbim korusun inşallah hamileykende her şeyi canı istiyor insanın
2lokummannesiii Deletedmom_112 benim bulantılarım geçti sayılır o yüzden ne yalan söyleyeyim canım istiyor ya.
Melike_4949 @minik_kurabiyeee canım ime fine yerine smart varmış onu aldı kardeşim marka farketmiyor dimi aynı iğne sonuçta bu arads iyi oldun mu bu ucuzmuş140 lira 😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 kız hepsi aynı ya bana bi ime fine verdi eczaneci daha sonra alvita veriyolar hep fark etmiyor yani valla hastaneden geldim serum yedim biraz daha iyiyim
Deletedmom_112 2lokummannesiii benimde çok şükür erken bitti bulantılar en sevmediğim şeyleri bile canım istiyor yasakya her şey ondan galiba