Melike_4949 minik_kurabiyeee hmm masallah canım bende yeni cihaz almayı düşünüyorum saçma sapan ölçüyor sinir oldum buzdolabıda 48 saat çalışmamasi gerekiyormuş sinir oldum iyice insülini ne yapcam buzluktakileri ne yapcam hiç bilmiyorum 🙄🙄
minik_kurabiyeee Melike_4949 vivacheck mi alacaksın iyi yaparsın kaç çıkıyor ölçümlerin yaptırdınız mı dolanı yakın komşun falan yok mu
Melike_4949 minik_kurabiyeee karşı komşum var ona vericem icindikeleri canım bugün inşallah dolabında yer vardır evet vivacehk düşünüyorum bakalım alicaz inşallah
Gulsahkizilkan Kızlar saat 1de suyum geldi 2.30da falan sancılarım başladıı yarım saatte 1 devam ediyor doktorum sabah görüşelim dedii hiç uyuyamadımm sabah herşey belli olucak dua edin bana 😢🤲
Babydurubaby Gulsahkizilkan aa ciddi misin , herşey gönlünce çok güzel geçer inşallah canım benim korkma hiç
Guzelligim Gulsahkizilkan canm sağlıkla kucağına ali insaAllah Allah yar ve yardımcınız olsun kolaylassin insaAllah
Gulsahkizilkan Babydurubaby Valla sağol yavrum 8 gibi aricam doktorumu kliniğe mi yoksa direkt hastaneye mi geçiyim diye sorucam. Saat yaklaştıkça korku basıyor gözyaşlarımı tutamıyorum vallaa 🥲
Babydurubaby Gulsahkizilkan yaa inanmıyorum aceleci çıktı senin oğlan hadi hayırlı haberler sağlıkla al kucağına 💕💕💕
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ya gerçekten mii valla çok aceleci çıktı senin bebiş 🥰 hayırlı haberlerle gel inşallah sag salim kucağına all 💖🌺🌺
Gulsahkizilkan Babydurubaby Yok onunla ilgili bişey demedii 1e kadar beklicek normal doğum için eğer açılmam devam etmezse sezaryene alıcaak