2lokummannesiii Gulsahkizilkan açılman başladı diye ha diye olsa keşke bebek ama olmuyor merak etme😂zaten zamanın gelmiş artık yavaştan yine de inşallah 38 e kadar dayanır.
Gulsahkizilkan 2lokummannesiii Aynen bende onu diyorum milletin 3 4 cm açılması oluyor günler sonra doğuruyor yani
Gulsahkizilkan Günaydın akıntım devam ediyor su gibi. Hatta sabah kalktığımda kanlı gibiydi ama onu şeye bağladım dün çatı muayenesi yaptı bayaa baktı heralde ondan. Ama su gibi akıntım ve sümüksü akıntım devaamm.. umarım erken bişey olmaz🤲
Melike_4949 Babydurubaby yaa benim içimde hep bir kuşku var bu cihaza karşı 😅😅 bir garip ölçüyor bir düşük çıkıyor bir yüksek çıkıyor anlamadim senin cihazın neydi?
Merveilgen Nuranca bana limon kullanma dedi gebelik şekerim var. Limonda da az da olsa şeker var çünkü
Babydurubaby Melike_4949 değiştireceksen bence bir an önce değiştir canım çünkü yanlış ölçüyor olabilir
Melike_4949 Babydurubaby bugün yarın alırım canım trendyolda ucuz ordan alsam olur mu acaba vivacehk eczanede daha pahalı
Babydurubaby Melike_4949 ben bu konularda eczaneden alma taraftarıyım canım en azından bozuk olursa muhattabin oluyır
Melike_4949 Babydurubaby ya benim eski cihazı iade etme hakkı olsa keşke eşimde diyor adam malmi öyle cihaz satsın 😅😅 neyse dedim yarın yenisi alalım bu yüksek çıkıyor tamam dedi
Merveilgen Melike_4949 Melike_4949 CONTOUR PLUS kullanıyorum sana da tavsiye ederim şekerimi doğru ölçtü benim