Melike_4949 Gulsahkizilkan benimde pazartesiye kadar biter herhalde Çarşamba Perşembe ölçüp yazıp insülin dozu için gidicem
minik_kurabiyeee Guzelligim yaa yanında bir şeyler alsaydin yaaa bende şuana kadar suyunda hiç fazlalık var falan demedi 15 inde gitcem bakalım ne diyecek
Guzelligim minik_kurabiyeee ay almadım valla sende seker yuklemesi sonucu anlamistin di mi şekerin olduğunu sonucun neydi belki söyledin ama hatırlamıyorum canm @Melike_4949 dediği sağlıklı atistirmaliklar yapıp yanıma almam lazim
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ay inşallah yaaa bugün cennet hurması yedim yürüyüşe çıktım 72 çıktı ölçümüm
minik_kurabiyeee Guzelligim ben şeker yüklemesi hamilelikten önce yaptırdım 410 çıktı hamilelikte 7. Haftadan beri insülin kullanıyorum
Gulsahkizilkan Kızlar ben hastaneye gidiyorum o akıntım devam ediyor hemde su geliyor doktoruma sordum acile git dedi hazırlanıp gidiyorum dua edin 🤲
minik_kurabiyeee Melike_4949 yani boşuna demiyorum 410 şekeri şuan ben bu hale getirdiysem herkes hayli hayli getirir