minik_kurabiyeee naneliseker_ aynen valla arada baya yokluyor tatlı ama frenliyorum veya nefsimi Köreltecek kadar yiyorum
minik_kurabiyeee Guzelligim inşallah yaa valla şu 24 . Haftayı atlatsam rahatlayacagım çünkü en çok o zamanlarda insülin ihtiyacı artıyormuş inşallah hep böyle gider valla tut kendini😂 tadımlık ye yürüyüşe çık öyle yap yani
Guzelligim minik_kurabiyeee benimde 22.haftamda galiba suyu biraz fazla dedi ama hiç sınırı geçmiş demedi. İnsaAllah canm valla tutuyorum ama şekerim çok dusuyo şu an dışarıdayım ara öğün yapmadan çıktım nasi acıktım ay🥴
minik_kurabiyeee Guzelligim yaa yanında bir şeyler alsaydin yaaa bende şuana kadar suyunda hiç fazlalık var falan demedi 15 inde gitcem bakalım ne diyecek
Guzelligim Melike_4949 hiç almadım sabah 10bucuktan beri bise yemedim tam bugday unuylq borek yapmistim ondan dolayı yüksektir düşüncesiyle yemedim ama bayağı düşmüştür
Melike_4949 Guzelligim yok düşüyor sonrasında ne yerseniz yiyin belli vir bir süre sonra şeker normal seviyeye iniyor
Melike_4949 Gulsahkizilkan evet öyle geliyorda çok mu az mı geldi canım senin haftan yakın Nisan olabilir
Melike_4949 Gulsahkizilkan benimde pazartesiye kadar biter herhalde Çarşamba Perşembe ölçüp yazıp insülin dozu için gidicem
Guzelligim minik_kurabiyeee ay almadım valla sende seker yuklemesi sonucu anlamistin di mi şekerin olduğunu sonucun neydi belki söyledin ama hatırlamıyorum canm @Melike_4949 dediği sağlıklı atistirmaliklar yapıp yanıma almam lazim