Guzelligim @Melike_4949 @Gulsahkizilkan @minik_kurabiyeee @Deletedmom_112 @Babydurubaby dovme pilavi yiyor musunz siz ismine ne dersiniz bilmiyorm ama nohutla beraber kaçar kasik yemem lazım sizce
Deletedmom_112 Guzelligim dövme pilavı deyince bilemedim ama netten baktım annem çok yapar bunu bayılırım hatta annem içine et falan da koyuyor az bişey dene şekerin yükselmezse öyle akşama ye
Guzelligim Melike_4949 evet bugday diyorsunuz galiba asurelik bugday yaziyo marketlerde @Gulsahkizilkan
Melike_4949 minik_kurabiyeee hastenede 12 de verdiğim 88 çıkmış cihaz 82 kahvaltı yapmıştım tabi sabah iyi çıkmış öğlen açlığı olarak
Gulsahkizilkan Guzelligim Ben hiç yemedim. Buğdayı ayran çorbası olarak yiyoruz biz genelde soğuk soğuukk 😋
Melike_4949 Guzelligim buğday çıkarır bence çok az tüketin kalorisi yüksek çünkü ayran aşı olarak tüketirdim bende ramazanda soğuk soğuk
Babydurubaby Ben yapmadım hiç o pilavdan ama buğdaydan ise şekeri çıkarabilir az yemekte fayda var :)
Babydurubaby Gulsahkizilkan hiiiç yemek yapasım yok bugün mutfağı temizledim bi de ütü yaptım yorulmuşum 😔kahvemi aldım keyif yapıyorum biraz yemeği eşim gelince düşünürüz dedim :)
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan patlıcan musakka yaptım yanına pilava asla cesaret edemiyorum cacık salata :)